İlk Helikopter

Ligo1938

Yeni Uye

Merhaba

beyler ben ilk helikopter siparişimi vercem ama uygun bişi arıyorum başlangıç için 50 75 arası bişiler

Teşekkürler :RCKolik:

Ferhan Temuçin' Alıntı:
beyler ben ilk helikopter siparişimi vercem ama uygun bişi arıyorum başlangıç için 50 75 arası bişiler

Teşekkürler :RCKolik:

Öncelikle bu konu 24 saat sonra SILINECEKTIR. Konuyu özellikle şu aşamada KILITLEMIYORUM ama gerekirse, konu da KILITLENECEKTIR

Ferhan Bey, nereden başlayarak cevap vereceğim bilemedim. Ama durumu şöyle özetleyeyim :

1- Dün üye olmuşsunuz. Size özelden gelen mesajda, TANIŞMA konusu açmanızın önemi ve forum içeriği ile ilgili INDEKS gönderiliyor.
2- Bunlara hiç bakmadan, bir selam bile verip kendinizi tanıtmadan BEYLER şeklinde bir girişle soru soruyorsunuz.
3- Forumu inceleme zahmetinde bile bulunmamışsınız ki incelemiş olsanız zaten böyle bir konu açmazdınız.

Özetle bu şekilde bir yaklaşım ile forumumuzdan yararlanma imkanınız ya da size yardımcı olmamız çok da mümkün gözükmüyor.

İlk Helikopter

forumu inceledim ama tam cevap olarak bulamadım !

Ynt: İlk Helikopter

ozaman guzel incelememissiniz demektir keza-butun cevaplar sayfa sayfa detaylica anlatiliyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İlk Helikopter

Bu konu ile başlayabilirsiniz;

İlk Helikopter

MERHABA

ben sıfırdan başlayacağım bu helikopter işine de benim için s107g helikopter uygun mudur ?

60 tl ye realde buldum alayım mı ? Pahalı mı ?

İlk Helikopter

Eğer forumu iyi inceleseydin onu almaman gerektiğini anlardın.

Şimdi benim sana tavsiyem, eğer kısa süreli eğlence amaçlı bir helikopter düşünüyorsan en az 4 kanallı al. V911 çok sık tercih edilen bir model 4 kanallıda. Ama o da kısa bir zaman sonra yetersiz kalır.

Yok ben bu hobiye devam edicem dersen 6 kanallı ile başla. Ama 6 kanal artık oyuncak sayılmaz. Uçurmak kolay değildir. onun için de önce simülatör kumandası ve bir simülatör programı edinip uçuş eğitimlerine başlaman lazım. Forumda simülatör bölümünü incelersen detayları bulabilirsin.

Acele etme forumu iyi oku bilgi edin önce. O marketlerde veya oyuncakçılarda satılan "3 kanallı" veya "3.5 kanallı" helikopterlerden uzak dur

İlk Helikopter

Genc arkadasim lutfen su konulari okumadan yeni konu acma. Soru soracaksan bile bu konu basligini kullan lutfen.

Yerinde olsam:

1- Simulator alip, onunla kendimi gelistirdim
2- model olarak da v911 veya V922 harici bir sey almazdin.
3- bunlari nerden alirim kac para diye de sorma, heps asagida aciklandi. Lutfen biraz sabir ve arastirma. Hatta arastirma bile degil, zira bu bilgileri saatlerce vakit ayirip, hepsini burada paylastik. Sana sadece vakit ayirip, dikkatlice okumak kaliyor

Ferhan Temuçin' Alıntı:
MERHABA

ben sıfırdan başlayacağım bu helikopter işine de benim için s107g helikopter uygun mudur ?

60 tl ye realde buldum alayım mı ? Pahalı mı ?

satılık bölümünde yeni seri v 911 var yardımcı olabilirim

İlk Helikopter

öncelikle merhaba

ben daha önceden rahatlıkla uçuruyordum s107g helikopter helikopterimi ama bu akşam eve gelince uçurayım dedim şarjdan çıkardım ilk uçuşta biraz titredi indirdim ama sonra tekrar kaldırdığımda önce kendi etrafında dönmeye başlıyor ardından paller çarpışıp düşüyor ne yapabilirim :( :(

İlk Helikopter

Ferhan Temuçin' Alıntı:
öncelikle merhaba

ben daha önceden rahatlıkla uçuruyordum s107g helikopter helikopterimi ama bu akşam eve gelince uçurayım dedim şarjdan çıkardım ilk uçuşta biraz titredi indirdim ama sonra tekrar kaldırdığımda önce kendi etrafında dönmeye başlıyor ardından paller çarpışıp düşüyor ne yapabilirim :( :(
Sana yukarıdaki mesajarda sordun ve bu model S107G alma dedik. Anladığım kadarı ile bizleri dinlemedin ve gittin aldın. Şimdi de çalışmıyor diyorsun. Yapacak bir şey yok, oyuncak olduğu için ömrü bu kadar

Bu arada bu tür konularda YENI KONU açmaman için seni son kez uyarıyorum.

İlk Helikopter

Bir de bir zahmet bir soru sorduğunda cevap veren kişilere en azından vakit ayırıp sana yardımcı olmaya çalıştıkları için bir teşekkür et :(p

İlk Helikopter

:laugh:

sen en iyisi uzun bir süre oyuncaklarla oynamaya devam et adı üstünde oyuncak bozarsın gidip yenisini alırsın modelcilik ile ilgili soru sormuş cevabını almış ve üstüne gidip oyuncakçıdan oyuncak almışsın :lollol:

İlk Helikopter

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bir de bir zahmet bir soru sorduğunda cevap veren kişilere en azından vakit ayırıp sana yardımcı olmaya çalıştıkları için bir teşekkür et :(p

Mehmet bey;

arkadaşın yaşından da belli çok yol kat etmesi gerektiği, BEYLER, falan filan madem o oyuncağı alacaktın niye bu kadar insanla tanışma zahmetine bile katlanmadan ,kendini tanıtmadan sorular soruyorsun ki ey kardeşim...:mad: