İlginç icatlar

Celalettin Yazkan

RcFanatik
İlgi Alanı
Uçak
Güzel ve ilginç bir video bir çoğunu denemeye karar verdim.Yapmaya vakit bulursam ve becerebilirsem burada paylaşırım.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

İlginç icatlar

Gercekten cok ilginc icatlar varmis abi :eek: Su an temel prensip olarak ne kadarini gunluk hayatta kullaniyoruz emin olamadim ama o tarihlerde bunlari bulup, icat etmek bile basli basina bir mesela :thumbup:

Bu arada senin uygulamalarini da 4 gozle bekliyoruz abi ;)

İlginç icatlar

Bende bir ara buna benzer deneme yaptım ama olmadı :)
Mıknatısla sürekli dönen çark :) 2-3 tur dönüyor sonra duruyor bende anlamadım attım çöpe :)

İlginç icatlar

Muharrem ÖNELGE' Alıntı:
Bende bir ara buna benzer deneme yaptım ama olmadı :)
Mıknatısla sürekli dönen çark :) 2-3 tur dönüyor sonra duruyor bende anlamadım attım çöpe :)

Muharrem bu kötü haber benim için.Zira kızıma proje ödevi olarak manyetik motor vasıtasıyla çalışan havalandırmayı seçmiştim.

İlginç icatlar

Hani şu kafasını daldırıp su içen ördekler vardır ya, sanırım onlarda aynı prensiple çalışıyorlar. :-\

İlginç icatlar

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Muharrem bu kötü haber benim için.Zira kızıma proje ödevi olarak manyetik motor vasıtasıyla çalışan havalandırmayı seçmiştim.
Abi olmuyor :) kötü haber ama :(

Belki sen yapabilirsin .

İlginç icatlar

Muharrem

Yapmayı düşündüğüm bu.

İlginç icatlar

Celalettin bey, bunu yapabilirsiniz. Çünkü bu diğer makinalardan farklı. Bunda devamlı çalışma söz konusu değil. Yalnızca sürtünme yok denecek kadar az olduğu için bir kez hareket verildiğinde çok çok uzun süre dönmeye devam ediyor.

İlginç icatlar

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Muharrem

Yapmayı düşündüğüm bu.

Ben bunu denemedim bu çalışabilir, fakat N- S kutuplarını tam seçmeniz gerek
benim denediğim şu