Öncelikle RCKolik ailesine selamlarımı ve saygılarımı en önemlisi de özürlerimi iletiyorum. Uzun zamandır ortalarda yoktum, üniversiteyi bitirme telaşı, sınavlar, iş hayatına atılmak derken uzun bir süre uzak kaldım sizlerden. Bende bu 6-8 aylık dönemde yeni gelenlere kendimi tanıtmak ve hayatımdaki değişikliklerle beraber kendimi yeniden tanıtmak istedim.
Artık bir İzmirli olarak aranızdayım. Bu süreçte taşınma telaşı da oldu, hatta taşınmış sayılmam. Modelim, şarj cihazım, pillerim Konya'da kaldı. Ben sadece kumanda ve simülatör ekipmanlarımı yanımda getirebildim. Henüz düzenli olarak çalışmalara da başlamadım zaten. Ciddi anlamda pas ve toz içerisindeyim. Umarım en kısa zamanda İzmirli hobicilerle tanışma ve etkinliklere katılarak üzerimdeki o tozlu sayfalara yeniden güzel yazılar kaleme alabilirim.
Artık bir İzmirli olarak aranızdayım. Bu süreçte taşınma telaşı da oldu, hatta taşınmış sayılmam. Modelim, şarj cihazım, pillerim Konya'da kaldı. Ben sadece kumanda ve simülatör ekipmanlarımı yanımda getirebildim. Henüz düzenli olarak çalışmalara da başlamadım zaten. Ciddi anlamda pas ve toz içerisindeyim. Umarım en kısa zamanda İzmirli hobicilerle tanışma ve etkinliklere katılarak üzerimdeki o tozlu sayfalara yeniden güzel yazılar kaleme alabilirim.
- Adınız / Soyadınız
- Doğuş Arısoy
- Nereden Katılıyorsunuz
- İzmir
- İlgilendiğiniz Model
- Helikopter
- Var ise Modelcilik Tecrübeniz
- 2