İkinci Bahar - Doğuş Arısoy

Doğuş Arısoy

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Heli
Öncelikle RCKolik ailesine selamlarımı ve saygılarımı en önemlisi de özürlerimi iletiyorum. Uzun zamandır ortalarda yoktum, üniversiteyi bitirme telaşı, sınavlar, iş hayatına atılmak derken uzun bir süre uzak kaldım sizlerden. Bende bu 6-8 aylık dönemde yeni gelenlere kendimi tanıtmak ve hayatımdaki değişikliklerle beraber kendimi yeniden tanıtmak istedim.

Artık bir İzmirli olarak aranızdayım. Bu süreçte taşınma telaşı da oldu, hatta taşınmış sayılmam. Modelim, şarj cihazım, pillerim Konya'da kaldı. Ben sadece kumanda ve simülatör ekipmanlarımı yanımda getirebildim. Henüz düzenli olarak çalışmalara da başlamadım zaten. Ciddi anlamda pas ve toz içerisindeyim. Umarım en kısa zamanda İzmirli hobicilerle tanışma ve etkinliklere katılarak üzerimdeki o tozlu sayfalara yeniden güzel yazılar kaleme alabilirim.

Adınız / Soyadınız
Doğuş Arısoy
Nereden Katılıyorsunuz
İzmir
İlgilendiğiniz Model
Helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
2
Uzun bir aradan sonra seni yeniden hobi camiasında hem de Helici olarak görmek güzel oldu @Doğuş Arısoy :thumbup:

İkinci baharın, yeni meslek hayatın ve yeni şehir İzmir hayırlı olsun, sana bol mutluluk getirsin inşallah %p

Bir dönem nerede ise her hafta buluşma yapan çok güzel ve aktif bir İzmir grubumuz vardı :) Ama hayat koşturması içerisinde grup dağıldı ve ne yazık ki epeydir buluşma yapamıyorlar :embarras: Neyse senin gruba katılmanla yeniden bir canlanma olur inşallah :hoppa:

Doğuş hoşgeldin. Uzun zamandır buluşma yapamadık, birbirimizi unutuk desem yeridir. Belki ilk buluşmamızı bir cafede yapıp yeniden tanışabiliriz. :lollol:

İzmir'de Sasalı İzmuk ve piknik alanında buluşuyorduk. Malesef uçuş kısıtlaması ve İzmuk'un kapatılmasından sonra, biraz da Mehmet abinin dediği gibi hayat koşuşturmasından buluşamaz olduk.

Doğuş hayırlı olsun biraderim, yeni hayatın sana mutluluk getirsin.
Teşekkür ederim abi, Konya'da fazla da vakit geçiremedik. En son seninle bir kaç uçuş yaptık ondan beridir sahayı bile göremez olmuştum abi. Umarım Konya etkinlikler düzenlerde biz de memleketimize bu bahaneyle bi uğrarız, uçarız. :)

İyi ki dondun Dogus :) Ozlettin kendini

Abi bende sizi çok özledim, inşallah şu sezonu yeniden açtığımız güzel günler gelirde eski günlerdeki gibi etkinlikler canlanır.

Merhaba Doğuş,
İzmir'in neresindensin,ben Urladayim,heli modelcisiyim.

Ben Bornovadayım, Kazımdirik.

Teşekkür ederim abi, Konya'da fazla da vakit geçiremedik. En son seninle bir kaç uçuş yaptık ondan beridir sahayı bile göremez olmuştum abi. Umarım Konya etkinlikler düzenlerde biz de memleketimize bu bahaneyle bi uğrarız, uçarız. :)
Doğuşum benim atamam Eskişehire çıktı;), artik Eskişehirliyim. Burada faaliyete devam, Eskişehir ekibine takılırız artık.:saygilar:

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari