Aranıyor HSN ayar iğnesi sabitleyici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M. Ozan ÖZALTUNOĞLU

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Uçak

46 ve 55 lik OS motorlarda kullanmak üzere bu parçayı arıyorum.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Kendim kesip biçip bir şeyler yaptım. Ölçüleri aynı hurda bir karbüratör üzerinde denedim, (Resimde kırık parça ve benim imalatım görülmekte) İğneyi tutuyor ama güven vermedi açıkçası. Kırılanı kaynatmak da mümkün görünmüyor; hepi topu 3 mm.lik bir parça:(
Sıfırını bulmaktan umudum yok ama, hurdaya çıkmış motorlardan elinde bu parçadan olan var mı acaba?

Üzerine yakıt hortumu geçirmek bir çözüm olabilir. Yani o parça çıkarılacak ve hortum iğne sisteminin üzerine yerleştirilecek.

Üzerine yakıt hortumu geçirmek bir çözüm olabilir. Yani o parça çıkarılacak ve hortum iğne sisteminin üzerine yerleştirilecek.
Yani hortumun sürtünmesi ile iğneyi sabit tutmayı kastediyorsunuz sanırım. Çok mantıklı görünüyor%p Hiç uyguladınız mı ya da iş gördüğüne şahit oldunuz mu? Eğer parçayı temin edemezsem şu an için yegane çözüm bu:saygilar:
Ozan abi OS 55AX motora birşey mi oldu yoksa?
Sorma biladerim bu motordan çekeceğim var daha sanırım. 46'lık bir OS ile beraber bana pusu kurdular o da kırık! Ayrıca arkadaşım da temizlik yaparken aynı parçayı kırdı yakın günlerde... 3ü bir arada kabus gibi çöktü üzerimize:lol::lol::lol:

• Üzüldüm
Tepkiler: Ömer Erkan
Yani hortumun sürtünmesi ile iğneyi sabit tutmayı kastediyorsunuz sanırım. Çok mantıklı görünüyor%p Hiç uyguladınız mı ya da iş gördüğüne şahit oldunuz mu? Eğer parçayı temin edemezsem şu an için yegane çözüm bu:saygilar:

Sorma biladerim bu motordan çekeceğim var daha sanırım. 46'lık bir OS ile beraber bana pusu kurdular o da kırık! Ayrıca arkadaşım da temizlik yaparken aynı parçayı kırdı yakın günlerde... 3ü bir arada kabus gibi çöktü üzerimize:lol::lol::lol:
Geçmiş olsun abi nedir bizim bu OS motorlardan çektiklerimiz? "OS Motor Mağdurları Derneği" mi kursak acaba? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...