Merhaba Arkadaşlar,
Aranıza biraz önce katıldım. Ben de şu anda hobi amaçlı olarak multicopter yapmaya başlıyorum.
Burada sizden uygun pil seçimi ve aldığım malzemelerin birbirleri ile uyumluluğu konusunda destek rica edeceğim.
Sanırım birşeyler almadan önce buradaki bilgileri okumam gerekirdi ama indirim vs kaçırmamak adına birşeyler almış bulundum.
Aldıklarım :
Emax RS2306 White Edition 2750KV 3-4S Racing Brushess Motor
Mini Magnum 2 - F4 BLHELI32 35amp 2-6S
DYS 5" 5045 BN504503 Bullnose Tri-Blade Propellers
Flysky FS-NV14 2.4G 14CH Nirvana Transmitter with iA8X Receiver
Aşağıdaki siteyi kullanarak birşeyler yapmaya çalıştım ama bir türlü uygun pilin ne olacağına karar veremedim.
Kontroller ve motorlardan pili 4S almam gerekir diye anlıyorum? dolayısiyle 14.8V mu olmalı? motor speclerinde 12V ve 16V ile iigili tablolar var.
Örneğin ; 4S 8000mah 35C pil bana yeterli olur mu?
Aldığım ürünlerde şunu değiştirmek zorundasın problem yaşarsın diyeceğiniz bir kalem var mıdır?
Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
Aranıza biraz önce katıldım. Ben de şu anda hobi amaçlı olarak multicopter yapmaya başlıyorum.
Burada sizden uygun pil seçimi ve aldığım malzemelerin birbirleri ile uyumluluğu konusunda destek rica edeceğim.
Sanırım birşeyler almadan önce buradaki bilgileri okumam gerekirdi ama indirim vs kaçırmamak adına birşeyler almış bulundum.
Aldıklarım :
Emax RS2306 White Edition 2750KV 3-4S Racing Brushess Motor
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mini Magnum 2 - F4 BLHELI32 35amp 2-6S
DYS 5" 5045 BN504503 Bullnose Tri-Blade Propellers
Flysky FS-NV14 2.4G 14CH Nirvana Transmitter with iA8X Receiver
Aşağıdaki siteyi kullanarak birşeyler yapmaya çalıştım ama bir türlü uygun pilin ne olacağına karar veremedim.
Kontroller ve motorlardan pili 4S almam gerekir diye anlıyorum? dolayısiyle 14.8V mu olmalı? motor speclerinde 12V ve 16V ile iigili tablolar var.
Örneğin ; 4S 8000mah 35C pil bana yeterli olur mu?
Aldığım ürünlerde şunu değiştirmek zorundasın problem yaşarsın diyeceğiniz bir kalem var mıdır?
Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
- Kontrol Kartınız
- Emax Mini MAGNUM 2 F4 Flight Controller MPU6000 6S BLHELI 32BIT
- Model Sınıfı
- DIY FPV Racing RC Multicopter
- Motor, Pervane ve ESC
- Emax RS2306 White Edition 2750KV 3-4S Racing Brushess Motor , DYS 5" 5045 BN504503 Bullnose Tri-Blade Propellers, BLHELI32 35amp 2-6S
- Kumanda Alıcı ve Verici
- Flysky FS-NV14 2.4G 14CH Nirvana Transmitter with iA8X Receiver
- Extra Ekipman
- şu anda yok