çevremdeki arkadaşlarda gördüğüm ve uçuşunu çok beğendiğim, fakat 26 dolarlık uçak için çıkan 40 dolar kargo ücreti canımı sıktığı için uzun zamandır almadığım uçağı , bir arkadaşım almanyadan gelirken yanında getirince kargo masrafsız sonunda sahip oldum, bende kutu açma resimlerini ve bitmiş halini paylaşayım istedim. maiden flight ilk rüzgarsız ve güzel havada tarafımdan yapılacak , zaten uçuşunu herkes biliyordur internette videosuda bolca var... kullandığım malzemeleride listeleyeyim, motor hariç geri kalan tüm malzemeleri elimdekilerden seçdim, motoru özellikle tavsiye üzerine seçtim çünkü kullanan bir arkadaş aşırı memnun bu motordan.
uçak :
motor :
not: bu motor artık internatioanl warehouseda satılmıyor hobbykingde, sanırsam sonuncuyu ben kaptım satışını bırakmışlar.
esc : ben aslında başka bir esc kullanmak istiyordum fakat stokda olmadığı için elimdeki eski towerpro h40A esc yi kullandım, ama esc alıcam derseniz hiç sıkıntı yaşamadığım şu escyi tavsiye ederim
servo: bence hxt900 ler yeterli olur bu uçak için fakat benim elimde eskiden kalma helikopter yedek servolarım vardı metal dişli onları kullandım, benim almanızı önerdiğim servo hxt900 onun linki :
ama benim kullandığım mevcut servom ise biraz daha pahalı olan eski 450 promdan kalma yedek servolarım:
pervane olarak bu verdiğim motora 10x4,5 ve 9x4,7 ve 8x4,5 kullanılabilir ama en iyi performans 10x4,5 ile almış arkadaş dediğine göre, bende üçündende mevcut ben ilk 9x4,5 ile deneyeceğim sonra 10x4,5 ile deneyeceğim uçağı, zaten yerden yüksek bir uçak oldugu için büyük pervane sıkıntı olmuyor
pervane linkleri :
şimdide resimler :
[attachimg=1]
[attachimg=2]
[attachimg=3]
[attachimg=4]
[attachimg=5]
uçak :
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
motor :
not: bu motor artık internatioanl warehouseda satılmıyor hobbykingde, sanırsam sonuncuyu ben kaptım satışını bırakmışlar.
esc : ben aslında başka bir esc kullanmak istiyordum fakat stokda olmadığı için elimdeki eski towerpro h40A esc yi kullandım, ama esc alıcam derseniz hiç sıkıntı yaşamadığım şu escyi tavsiye ederim
servo: bence hxt900 ler yeterli olur bu uçak için fakat benim elimde eskiden kalma helikopter yedek servolarım vardı metal dişli onları kullandım, benim almanızı önerdiğim servo hxt900 onun linki :
ama benim kullandığım mevcut servom ise biraz daha pahalı olan eski 450 promdan kalma yedek servolarım:
pervane olarak bu verdiğim motora 10x4,5 ve 9x4,7 ve 8x4,5 kullanılabilir ama en iyi performans 10x4,5 ile almış arkadaş dediğine göre, bende üçündende mevcut ben ilk 9x4,5 ile deneyeceğim sonra 10x4,5 ile deneyeceğim uçağı, zaten yerden yüksek bir uçak oldugu için büyük pervane sıkıntı olmuyor
pervane linkleri :
şimdide resimler :
[attachimg=1]
[attachimg=2]
[attachimg=3]
[attachimg=4]
[attachimg=5]