Celalettin abimizin aşağıda konuda paylaştığı, HK'nin satışına başladığı yeni jet motorunu görünce, bir bakayım başka gözden kaçan yeni bir ürün var mı dedim ve haklı çıktım.
HK sanki nostaljii yapıyor ve bizim gibi yeni başlayan modelcileri 50 yıl geriye gitme ve o günleri hissetme imkanı sunuyor.
Gelelim 2. bombaya : Cox 0.49 Glow Enginees
Anladığım kadarı ile bu motorlar ilk çıkan motorlar. Sürekli tam gazda çalışıyorlar ve özellikle tel kontrollü modeller zamanında çok popüler olmuşlar. Arada bir nette, sehpaya bağlı test videolarını hala görüyoruz.
Şahsen en ucuzundan bir tane alıp, 1-2 kere çalıştırıp vitrine koymayı düşünüyorum. Her ne kadar hiç nitro model almayı düşünmemiş olsamda, yapılarına hayranım
Cox .049 Stinger Glow Engine
Fiyat: $37
Cox .049 Super Bee Glow Engine (with spring starter)
Fiyat: $55
Cox .049 Babe Bee Glow Engine
Fiyat: $40
Cox .049 RC Cruiser Glow Engine
Cox .049 Diesel Bee Engine
Fiyat: $60
Yanlışım varsa, abilerimiz düzeltsin ama bu motorların kullanıdığın dönemlere ait bir video, ki daha önce de paylaşmış idik
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
HK sanki nostaljii yapıyor ve bizim gibi yeni başlayan modelcileri 50 yıl geriye gitme ve o günleri hissetme imkanı sunuyor.
Gelelim 2. bombaya : Cox 0.49 Glow Enginees
Anladığım kadarı ile bu motorlar ilk çıkan motorlar. Sürekli tam gazda çalışıyorlar ve özellikle tel kontrollü modeller zamanında çok popüler olmuşlar. Arada bir nette, sehpaya bağlı test videolarını hala görüyoruz.
Şahsen en ucuzundan bir tane alıp, 1-2 kere çalıştırıp vitrine koymayı düşünüyorum. Her ne kadar hiç nitro model almayı düşünmemiş olsamda, yapılarına hayranım
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Cox .049 Stinger Glow Engine
Fiyat: $37
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Cox .049 Super Bee Glow Engine (with spring starter)
Fiyat: $55
Cox .049 Babe Bee Glow Engine
Cox .049 RC Cruiser Glow Engine
Cox .049 Diesel Bee Engine
Fiyat: $60
Yanlışım varsa, abilerimiz düzeltsin ama bu motorların kullanıdığın dönemlere ait bir video, ki daha önce de paylaşmış idik
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol