Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, Hezarfen Havalimanında modelimi uçurmak istiyorum ama sitelerine giriş yapamıyorum, o sebeple fiyat bilgisine erişemiyorum. Bir bilginiz var mıdır fiyatlar hakkında?
3D Yazıcıdan Talon 1400 modeli bastım. 3D Modeller beni kendine bir çekmedi değil, aşırı ekonomik ve üretimi kolay. Ama işte, nasıl uçarlar, nasıl karakteristik özellikleri var hiç bilmiyorum. Kaldı ki eski EPO Talon modelim de 2. bir kazada rahmetli oldu, artık kullanılabilir bir durumda değil. Uzun lafın kısası şu Talon modelini bir kere uçurmak istiyorum. Elden fırlatmaya pek uygun değil çünkü iniş takımı yaptım kendisine.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
E öyle olunca da İstanbul içerisinde nerede uçurabilirim gram fikrim yok... Eğer yıllık üyelik fiyatları 10-20k arasında ise üye olmayı düşünüyorum açıkçası. Ama işte, ekonominin durumu belli olmuyor.
Bizde, şu yukarıda cevap yazan Türker Ören ile birlikte 3D yazıcıları günde 48 saat çalıştıran birçok arkadaş var. Haftada 2-3 model çıkarıyorlar. Beni bile bulaştırdılar! Ama tabii bizim ortama girince insan hemen doğru yolu bulup yakıtlı modellere yöneliyor.
Bizde, şu yukarıda cevap yazan Türker Ören ile birlikte 3D yazıcıları günde 48 saat çalıştıran birçok arkadaş var. Haftada 2-3 model çıkarıyorlar. Beni bile bulaştırdılar! Ama tabii bizim ortama girince insan hemen doğru yolu bulup yakıtlı modellere yöneliyor.