Herkeze Selamlar...

Suat Aktaş

Yeni Uye
Adı : Suat
Soyadı : Aktaş
Nereden : İstanbul / Bağcılar
Mesleği : Bağcılar uçak gövde motor lisesi ( 4. sınıf )
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz : uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: ilk başlarda thkdan aldığım kitlerle ufak bir tecrubem oldu ve kısa zamanda elektrıklı tıplerle ugrasmaya basladım yeni başladığım için pek bi çevrem tanıdığım veya tecrubem yok oyuzden bu forumdakı tecrubesı bol kısılerden yardım almak ıcın uye oldum şimdiden yardımcı olan herkeze teşekkürlerimi sunarım :)
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : internetten yaptığım araştırmalarda konu bakımından ve aile bakımından en ıyı burası oldugunu dıger internet sitelerinde gordum
Kullandığım Model(ler) : Zagi , arttech pc-9 , cessna 182-172 ve çizimini internet sitelerinde gördüğüm birkaç ucak modeli

öncelikle el yapımı deprondan kesilmiş uçak arıyorum eğer satan kişiler varsa bana ulaşırlarsa sevinirim forumda yenıyım yardımcı olursanız cok sevınırım :)

Aramıza hoşgeldin Suat %p Madem ilgi alanın uçaklar, o zaman bu konu tam sana göre ;)

hoşgeldin suat , iyi forumlar. depron model bayağı yaptım bende, buralarda olsan hallederdik ama uzakmışsın bayağı bir bana :D, kendin yapmayı düşünürsen bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım sorularını.

Herkeze Selamlar...

hoşbulduk teşekkür ederim eğer yapan varsa kargo yoluyla satın alabılırımde elektronık aksağanların hepsi bi köşede duruyor hergun hergun gorunce benımde içim parçalanmıyor değil dediğim gibi eğer elektroniksiz olarak yapan varsa bana ulaşabilir :)

Herkeze Selamlar...

Suat deprondan Ucak yapacak kadar vaktin illa ki vardır. Yerinde olsam hazır Volkan gibi sana yardımcı olurum diyen birisi varken bu fırsatı kaçırmazdim.

Öncelikle elindeki elektronikleri bence liste olarak paylaş. Sonra plan ve yapım konusunda başta Volkan olmak uzere arkadaslar sana yardımcı olacaklardır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Herkeze Selamlar...

Tamam ozaman Mehmet abi Volkan abinin tecrübesi kat ve kat fazla olduğu belli sadece nasıl a4e şemayı cıkartıyoruz nerden bulucam nasıl temin edicem bu tür sorunlarım var
Elimde Emax CF2812 1600kv Outrunner Brushless Motor + 5-6 adet turnıgy ve arttech marka servo 5 yada 9 gram dıye hatırlıyorum , 30A ve50A esc ve turnigy 2200mAh 3S 25-30C Lipo pil
Telefon numaramı vermem doğru olurmu bilmiyorum oyuzden mesaj atarsan sevınırım Volkan abi ben hobiye yarım yamalak başladım başlarken kafamda sorunlar oldu fakat çevremdekilerınde bılgı kapasıtesı benım kadar oldugu ıcın baya sorularım var yardımcı olur ve tecrubelerınle ışık tutarsan ne mutlu bana :)

Herkeze Selamlar...

Suat Aktaş' Alıntı:
Tamam ozaman Mehmet abi Volkan abinin tecrübesi kat ve kat fazla olduğu belli sadece nasıl a4e şemayı cıkartıyoruz nerden bulucam nasıl temin edicem bu tür sorunlarım var
Elimde Emax CF2812 1600kv Outrunner Brushless Motor + 5-6 adet turnıgy ve arttech marka servo 5 yada 9 gram dıye hatırlıyorum , 30A ve50A esc ve turnigy 2200mAh 3S 25-30C Lipo pil
Telefon numaramı vermem doğru olurmu bilmiyorum oyuzden mesaj atarsan sevınırım Volkan abi ben hobiye yarım yamalak başladım başlarken kafamda sorunlar oldu fakat çevremdekilerınde bılgı kapasıtesı benım kadar oldugu ıcın baya sorularım var yardımcı olur ve tecrubelerınle ışık tutarsan ne mutlu bana :)

tekrar merhaba suat, öncelikle öyle çokda tecrübeli sayılmam bikaç bişi biliyoruz diyelim, diğer üstadlara haksızlık olmasın. tanışma konusu altında kısa bi cevap yazayım konu karışmasın, sana mesajla mailimi yazarım ordanda haberleşiriz olmadı, öncelikle a4 kağıda basmanı ben tavsiye etmem birleştirmesi zor oluyor sonra, herhangi bir özalitçiden 5-10 tl gibi bir fiyata komple projeyi bastırabilirsin, daha kolay olur.. mesaj atıyorum sana mailimi.
not: elindekilerle depron uçar sıkıntı yok, zaten depron hertürlü uçar :p,