Herkeze merhaba

Prot

Yeni Uye
Merhaba adım Burak alanyada yaşıyorum iç mimarım ve uzun zamandır hayranlıkla youtubedan videolarını izledigim multi dunyasına girmeye karar verdim :) hiçbir tecrübem yok(pratik anlamda) teorik olarakda surekli araştırma yapıyorum ve bolca okuyorum.Aldım yaptım oldu demeden once tüm bileşenleri tanımaya fonksiyonları kafamda oturtmaya calışıyorum.Üye olmadan once bolca forumunuzu takip ettim sessiz sessiz.Madem bu dünyaya girmeye kararverdim ozaman sizlere bir selam vereyim dedim inşallah ilerleyen zamanlarda hoş ve keyifli sohbetlerimiz olur

saglıcakla kalın :)

Herkeze merhaba

hoşbulduk arkadaslar tskederim :)

Herkeze merhaba

Hoşgeldiniz. Genelde forum üyeleri gerçek isimlerini kullanırkar. Siz de yazmışsınız ama ilerde açacağınız konularda veya vereceğiniz yanıtlarda isminiz görülse daha sağlıklı olur kanısındayım.

Herkeze merhaba

Cahit Kaş' Alıntı:
Hoşgeldiniz. Genelde forum üyeleri gerçek isimlerini kullanırkar. Siz de yazmışsınız ama ilerde açacağınız konularda veya vereceğiniz yanıtlarda isminiz görülse daha sağlıklı olur kanısındayım.

hosbulduk:) cahitbey kayıt olurken benden ne istenildiyse doldurdum gerçek adımıda yazdım nickname istedi onuda yazdım sistemsel bir durum muhtemelen soyadımın sadece başharfi çıkmış özellikle yaptıgım bir durum degil yani :)

Herkeze merhaba

Keyifli forumlar hoşgeldiniz :RCKolik:

Herkeze merhaba

Hoşbulduk, cok elit ve keyifli bu forumda hep beraber guzel ve kaliteli zaman gecirmek dilegiyle :)

Herkeze merhaba

Burak bey hoşgeldiniz ve keyifli forumlar.

"Aldım yaptım oldu demeden once tüm bileşenleri tanımaya fonksiyonları kafamda oturtmaya calışıyorum."
Çok yerinde bir karar, keşke herkes sizin gibi yapsa ...