Herkese Selamlar

Adı : Ahmet
Soyadı : Kasapbaşı
Nereden : İstanbul
Mesleği : Grafiker
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Malesef YOK
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : İnternette heli için yaptığım aramada bilgilendirme videolarınızdan buldum
Kullandığım Model(ler) : Şu anda yok

Bu sitede emeği geçenlere saygılar, gerçekten benim gibi hevesli olupta nereden nasıl başlayacağını bilemelenler için başarılı bir site. :saygilar:

Herkese Selamlar

Aramıza hosgeldiniz Ahmet Bey :thumbup:

Öncelikle forum hakkındaki güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz :halay: Madem model olarak heliyi tercih ettiniz, bu durunda yerinizde olsam önce hemen simulator kumandası alıp, sim çalışmalarına başlar bu sırada 6 kanal mikro V977 heli sipariş ederdim.

Yok ben mikro yerine 450 ve 500 sınıfı daha büyük bir heli alacağım hemen diyorsanız o da bir tercih. Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası forumda zaten mevcut :RCKolik:

Herkese Selamlar

Hoşbulduk Mehmet bey, evet şu anda sizin tavsiye videolarınızı izliyordum ve kafamda oluşan maliyet hesaplaması doğrultusunda enuygun yolun öncelikle simülatör olduğuna kanaat getirdim.

Tabiki sizlerin bilgileri ışığında kısa zamanda ilk helimi uçurmak için sabırsızlanıyorum.

Tekrardan teşekkür ederim.

Herkese Selamlar

Hoşgeldiniz Ahmet Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Herkese Selamlar

Hoşgeldiniz Ahmet Bey, keyifli forumlar.

Herkese Selamlar

Hoşgeldiniz Ahmet Bey , helikopter ile ilgilenmeniz bizi çok mutlu etti , forumun keyfini çıkarın..... :saygilar:

Herkese Selamlar

Hoşgeldiniz :RCKolik: