HERKESE SELAMLAR...

vyc32

Uye
Adı : Volkan
Soyadı : ÇAKMAK
Nereden : Malatya
Mesleği : Astsubay
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : heli :)
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Çok falza yok 4 kanallı heli uçurdum daha çok v911 v912 ve v913 :)
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Helileri araştırırken
Kullandığım Model(ler) : v911 v912 v913

YNT:) HERKESE SELAMLAR...

Adana'dan merhaba Volkan bey, :)

Aramıza ve foruma hoşgeldiniz, %p heli ile ilgileniyorsanız doğru yerdesiniz. keyifli forumlar dilerim. :saygilar:

HERKESE SELAMLAR...

Teşekkür ederim sırrı bey

Ynt: HERKESE SELAMLAR...

Foruma hoşgeldiniz volkan bey

HERKESE SELAMLAR...

Hoşgeldiniz Volkan bey :)p ,forumun keyfini çıkarın.. 4 kanallı tecrübesi artık yeterince oluşmuştur.Bir simülatör kumandası edinip , kısa zamanda mikro 6 kanala geçiş yapmalısınız... :saygilar:

HERKESE SELAMLAR...

Volkan Bey hoşgeldiniz,

Keyifli forumlar. :saygilar:

HERKESE SELAMLAR...

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Hoşgeldiniz Volkan bey :)p ,forumun keyfini çıkarın.. 4 kanallı tecrübesi artık yeterince oluşmuştur.Bir simülatör kumandası edinip , kısa zamanda mikro 6 kanala geçiş yapmalısınız... :saygilar:
Hakan'a aynen katılıyorum Volkan Bey. 4 kanal ile yeterince zaman geçirmişsiniz, 6 kanalın zamanı gelmiş de geçiyor bile ;)

Çok haklısın akdaşlar yanlış anlamazsanız yaşca benden de büyük oldugunuz için abi diye bilirmiyim 'bey' li falan çok resmi oluyor.Meslek geregi zaten cok resmiyiz.6 kanallı olarak trex 450 plus alsam nasıl olur çok mu olur acaba ogulcan kardeşim satıyor talipmi olsam ki :)

HERKESE SELAMLAR...

mehmet abi benim sana sabaha doğru attıgım mesaj geldimi anlamadım ben

HERKESE SELAMLAR...

volkan yakup çakmak' Alıntı:
Çok haklısın akdaşlar yanlış anlamazsanız yaşca benden de büyük oldugunuz için abi diye bilirmiyim 'bey' li falan çok resmi oluyor.Meslek geregi zaten cok resmiyiz.6 kanallı olarak trex 450 plus alsam nasıl olur çok mu olur acaba ogulcan kardeşim satıyor talipmi olsam ki :)
Olmaz desem olmaz, zira Ogulcan sevdiğim bir kardeşim :laugh: Eğer konulara baktım ve alırken neyi neden alıyorum anladım diyorsan alabilirsin Volkan.

volkan yakup çakmak' Alıntı:
mehmet abi benim sana sabaha doğru attıgım mesaj geldimi anlamadım ben
Sahur vaktinde kısa bir mesaj geldi ama ondan mı bahsediyoruz, tam anlamadım

yok abi gidmemiş mesaj formu keşfediyorum yavaş yavaş daha önce hiç form sitesi kullanmamıştım.Bayada uzun birseyler yazmıstım :)

mehmet abi ben düşündüm videolarıda izledim 6 kanallı helikoptere baslarken bol bol simülatör çaılışıp çalıştıklarımıda uygulamak için wltols un v977 ya da v922 modelini almaya karar verdim. :)

Daha kumandalar 6 kanallı heliler pilleri sarj aletleri ile ilgili , heliyi toplama ile ilgili hiç birsey bilmiyorum bunları form sitesini okuyarak ögreneceğim :)