Herkese selamlar...

Halil İncedal

Yeni Uye
Selamlar.Foruma yeni katıldım ve rc konusunda da şuan da çok fazla bilgi sahibi değilim ama umarım sizlerin de desteğiyle güzel şeyler yapabilirim. Teşekkürler :RCKolik:

Herkese selamlar...

merhaba Hosgeldiniz halil bey iyi forumlar site size her konuda yardımcı olcaktır emin olun :)

Herkese selamlar...

Halil Bey aramıza ve forumumuza hosgeldiniz. Ust menudeki ICERIK menusu size forum icerigi hakkında bilgi verecektir :)

Cep telefonundan Tapatalk 2 aracılığı ile gönderildi.

Herkese selamlar...

Hoşgeldiniz Halil Bey,

Bende işinize yarayacak bilgiler bulabileceğinizi düşünüyorum forumumuzda.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Herkese selamlar...

Adana'dan merhaba.
Aramıza hoşgeldiniz Halil bey :saygilar
Rc kolik forum platformundan hepimiz çok iyi bir şekilde tecrübeli ve deneyimli üstatlar sayesinde sorunsuz olarak bilgilerinden yararlanıyoruz. %p Sizin de bu bilgilerden fayda
göreceğinizden eminim. Tekrar foruma hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim. :RCKolik:

Ynt: Herkese selamlar...

Halil İncedal' Alıntı:
Selamlar.Foruma yeni katıldım ve rc konusunda da şuan da çok fazla bilgi sahibi değilim ama umarım sizlerin de desteğiyle güzel şeyler yapabilirim. Teşekkürler :RCKolik:

Halil bey hoşgeldiniz foruma her türlü yardım ve desteği bulrabileceginize emin olabilirsiniz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese selamlar...

Sizlere çok teşekkür ediyorum ilginiz için :saygilar:... Hiçbir forumda bu yok gerçekten tebrikler :thumbup:... Mükemmel bir ailenin üyesi olduğuma inanıyorum :)