Herkese Selamın aleyküm

İlgi Alanı
Uçak
Uzun zamandır model uçak hobisi ile uğraşiyorum. Daha önce helikopter hobisi ile uğraşmıştm sonra tekrardan başladım şu anda rapor 50 patlarlar buradan helikopteri uçuruyorüm. Bu forumu youtobe.com dan gördüm. Çok hoşuma gitti. Herkese iyi forumlar diliyorum. Bü arada Isparta dayız.

Herkese Selamın aleyküm

Aramıza hoşgeldin Ayhan Hocam :RCKolik:

Ben de aslen Burdurluyum, komşu sayılırız yani :)

Bu arada Burdur'dan Hakan Ulgenalp kardeşimiz var Helici. Fırsat olursa mutlaka tanışın derim :saygilar:

Herkese Selamın aleyküm

Burdur'da ise daha çok arkadaşlar model araba ve model Uçaklarda ilgileniyorlar biz onlar kadar faal değiliz dediğiniz gibi Burdurlu arkadaş da tanışmayı Ben de isterim teşekkür ederim.

Herkese Selamın aleyküm

Hoşgeldiniz Ayhan Hocam. :saygilar:
Bölgemize yakın birisinin, helikopterle ilgilenmesi beni ziyadesiyle memnun etti.
Anladığım kadarıyla , daha önce uçak uçurduğunuza göre , acemi modelci de değilsiniz :thumbup:
Geçtiğimiz yıllarda burası modelci olarak aktifti, ama şimdi maalesef benden başka uçan kalmadı.2-3 uçakçı arkadaş vardı ama işleri yüzünden ,yılda bir kere bile buluşamaz hale geldik.
THK başkanımız da helicidir , fakat O' nun da iş yoğunluğu, heli uçurmasına izin vermiyor.
Isparta nasıl bilmiyorum, ama mesafemiz pek uzak değil.Sizinle tanışmayı ,fırsat bulursak da buluşmalar yapmayı arzu ederim.
Yalnız sayılmayız , forumumuz gerçekten güzide , kaliteli yardımsever gönüllü arkadaşlar tarafından , ayakta duruyor.
Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız :RCKolik:

Herkese Selamın aleyküm

Biz havaların müsaade ettiği ölçüde hafta sonları uçuş yapmayı sürdürüyoruz iki üç arkadaş da olsa toplanıp buradaki banio AVM'nin arkasındaki boş yol üzerinde modellerimizi uçuruyoruz daha önceki yıllarda Burdur'daki Modelci arkadaşlarla Isparta'daki Modelci arkadaşlar arkadaşların buluşması oldu birkaç defa Burdur'a gittik oradaki Modelci arkadaşlarla model aktivitelere düzenledik çok hoş olmuştu.

Herkese Selamın aleyküm

O zaman sizi mutlaka tanıyoruz hocam, çünkü eskiden Isparta' dan arkadaşlar gelip, bizim plajdaki THK pistinde gösteri uçuşları yaparlardı.
Müsait bir gün buluşmak isterim, gerçi havalar soğusa da , forumumuzda bulunduğumuz sürece elbet bahar da gelecek. :saygilar:

Herkese Selamın aleyküm

Tabiki buluşup görüşebiliriz. Sizin plajda ve göl kenarındaki pistinizde uçuşlarım oldu. Havalar soğuyunca da rüzgar fazla olmadığı surece uçuşları birakmamaya çalışıyoruz.