Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar ben hasan uzak aslen antepliyim mesleğim matematik öğretmeniyim ama şimdi bu mesleği yapmıyorum.işimden kaynaklı sürekli gezmekteyim....ayrıca iki yıldır hobbi olarak drone ile ilgilenmekteyim belli bir tecrübem oldu...son zamanlarda çok kullanılması ve ve hız sorunundan kaynaklı biraz soğudum. Ve bir süredir uçakla ilgilenmekteyim bu konuda bana yardımcı olacağınızı bildiğim için bu forma kayıt oldum. iki yil öncede kayıt oldum ama fazla girme fırsatım olmadı şimdi tekrar aranıza katıldım...elimde bulunana modeler drone olarak djı dan phantom 4 ve kendim monte etiğim tarot hexzacopter bu toplamadır...uçak olarkata elimde bir kaç çeşit var genelde eğitim için aldığım tipler 1800cm kanat genişliği 110 cm uzunluk tekerli ve elden atma üsten kanatlı tipler.... herkese selamlar......
Hoş bulduk Hasan bey. Ben de daha yeniyim bu forumda. Edindiğim tecrübeden size bi kaç tavsiyem şöyledir ki bu forumda soru-sormadan minimum 1 hafta-10 gün, güne en az sizi alakadar edecek 3-4 konu okusanız 10cu günün sonunda soracağınız sorular 80% civarında azalackdır. Çünki genel olarak tüm tüyolar, püf noktalar forumda paylaşılmış durumda. %20lik kısım ise detaya girmek isterseniz sora bileceyiniz kısımlar.