Herkese Merhabalar

Athelas

Yeni Uye
Öncelikle herkese günaydın,foruma sessiz sedasız girenlere baya sitem ediyorlar anladığım kadarıyla :laugh:

Ben de bir merhaba deyim dedim,İzmir'de öğrenciyim,çocukluktan beri hep hayalimdi böyle şeyler yaklaşık 2 sene önce başladım ama hatalarla dolu bir RC hikayem var,çok fazla param çöpe gitti ama inatla soğumuyorum bu hobiden :thumbup:

V911 ile başladım pelt oldu,sonra gittim 400 liraya turuncu lama v4 aldım,almaz olaydım :mad: 2-3 defa uçurdum paller canopiyi arçaladı düştü şimdi de uçmuyor zaten,yeni başlayanlar o yüzden dikkat etsinler heves etmeden araştırıp izleyip danışıp alsınlar %p

Velhasıl şimdi helisiz helisiz dolanıyorum ortalıkta.Sıfır bir v922 bakıyorum Türkiye'den alacağım ama hiç bir yerde stokta yok inşallah yakında bulurum.

NOT:Bu arada bir v977 aldım ilk uçuruşumda alt ana dişlinin altındaki vidası düştü uçmaz oldu geri gönderdim,V922 ona göre daha sağlam diyorlar ondan dolayı V922 alacağım 4 kanal istemiyorum artık,umarım gene yanlış seçimler yapmıyorumdur neyse bakıp göreceğiz.

Hekese iyi forumlar dilerim...

Herkese Merhabalar

Hosgeldiniz Erman Bey,

Bu işlerde ne yazık ki özellikle başlarken hepimiz irili ufaklı bir sürü hata yaptık. Önemli olan içinizdeki isteğin kaybolmamış olmaması ;)

Yerinizde olsam V922 / V977 temin edinceye kadar boş durman hemen simulatör çalışmalarına başlardım :)

Herkese Merhabalar

Hoşgeldiniz Erman bey başınızdan bir çok talihsiz olay geçmiş fakat bu hobinin cilvesi bunlar :thumbup:

şu anki yapmanız gerekende MEhmet abimizn dediği gibi bir sim kumandası almak ardından bir v 922 veyahut v977 almak olabilir belki direk bir 450 alırsınız :RCKolik: :halay:

Herkese Merhabalar

Hoşgeldiniz Erman Bey,

En önemli şeyi hevesinizi kaybetmemişsiniz gerisi nasolsa gelecektir. %p

Keyifli forumlar. :saygilar:

YNT:) Herkese Merhabalar

Hoş geldiniz Erman bey. :)

Yazınızı okudum, yaşamış olduğunuz taliksizlikleri bir çoğumuz yaşamıştır. ;)

Burada önemli olan içinizdeki isteğin kaybolmamış olması, nacizane fikrim 6 cl bir sim. alarak uçuş deneyimi ve ben hazırım bu işe dediğiniz de bir model seçimi

ile hobiye başlamış olursunuz. :saygilar:

Herkese Merhabalar

Hepinize çok teşekkür ederim :) Haklısınız sim çalışması yapmak lazım :agreed: