Herkese Merhabalar

İlgi Alanı
Hepsi
Çocukluğumda içine doğduğum bir şeydir modelcilik. Hatta tahminen 7-10 yaşlarım arasında PEMUK'un düzenlediği serbest model planör yarışlarında ve Etimesgut'ta birincilik, ikincilik, ve üçüncülüğüm var. Evin altında atölyede model yaparak sabahladığımızda bıkmadan sokakta bile yaptığım Pelikan, Pilot gibi serbest modellerle, yada radyo kontollü arabalarla oynardım. Sünnet hediyem bile Kyosho'nun tamamen rulmanlı arkadan itiş patlar motorlu 1/8 olması gerek, bir arabasıydı. Sonra onu satıp ROBBE'nin Novarossi motorlu Jet-Extra modelini almıştık. Sanırım hayatımın o güne kadar ki en mutlu günüydü :)

Toparlamak gerekirse; Evin boyum kadar tornasıyla ve bir dolu başka ekipmanıyla hep bir atölyesi olmuştur. Babam ile kit modeller elbette toplamış olsakta sıklıkla ham maddesinden tasarımına kendi geliştirdiğimiz yada modifiye ettiğimiz yürüyen, uçan, yüzen türlerin tamamı ile üniversite yıllarıma(2005) kadar İstanbul'da ilgilendim. Ailem 2008 yılında Çanakkale'ye taşındı ve babam ilgilenmeye devam etti.

Aranızda olmaktan ve fırsatım oldukça bilgi alış-verişinde bulunmaktan mutluluk duyarım.

Adınız / Soyadınız
Giray UŞAKLIGİL
Nereden Katılıyorsunuz
Çanakkale
İlgilendiğiniz Model
Hepsi
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Modelciliğe 1960-65(tahmini) arası başlamış olan babam ile ben 1987'de doğduktan sonra faal olarak 2005 civarına kadar.