Öncelikle foruma üye olarak böyle uçaksever bir topluluğun içinde olmak çok güzel.
Her ne kadar kimseyi henüz tanımasam da herkese selamlar sevgiler.
İsmim Emrah Akdoğan. İstanbul üniversitesi Bilişim Teknolojileri ve Coğrafya bölümünden mezunum.Öğretmenim. 35 yaşındayım. D.bakır'da özel bir fen ve teknoloji lisesinde robotik kodlama, 2D-3D tasarım, CNC Lazer kesim alanlarında dersler verip uluslararası yarışmalarda takım koçluğu yapmaktayım.
Okulda bulunan İHA atölyesi uzun zamandır ilgimi çekmekteydi. Model uçaklara ilgim böyle başladı herhangi bir deneyimim yok ancak hobi olarak yapmayı çok istiyorum.
Bu yüzden sizlerden alacağım bilgiler benim için çok kıymetli.
Herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Selamlar saygılar.
Her ne kadar kimseyi henüz tanımasam da herkese selamlar sevgiler.
İsmim Emrah Akdoğan. İstanbul üniversitesi Bilişim Teknolojileri ve Coğrafya bölümünden mezunum.Öğretmenim. 35 yaşındayım. D.bakır'da özel bir fen ve teknoloji lisesinde robotik kodlama, 2D-3D tasarım, CNC Lazer kesim alanlarında dersler verip uluslararası yarışmalarda takım koçluğu yapmaktayım.
Okulda bulunan İHA atölyesi uzun zamandır ilgimi çekmekteydi. Model uçaklara ilgim böyle başladı herhangi bir deneyimim yok ancak hobi olarak yapmayı çok istiyorum.
Bu yüzden sizlerden alacağım bilgiler benim için çok kıymetli.
Herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Selamlar saygılar.
- Adınız / Soyadınız
- Emrah AKDOĞAN
- Nereden Katılıyorsunuz
- Diyarbakır
- İlgilendiğiniz Model
- Uçak
- Var ise Modelcilik Tecrübeniz
- 1