Herkese Merhabalar

Silence

Yeni Uye
Adı : Burçak
Soyadı : ÖNCÜL
Nereden : İstanbul
Mesleği : Network & Güvenlik Danışman
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Heli
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 2 yıl
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : internet
Kullandığım Model(ler) :

Herkese merhabalar. İstanbul'da ikamet edip, network ve güvenlik konusunda danışmanlık yapıyorum. Yaklaşık 2 sene önce başladığım modelcilik hayatıma öncelikle simülatör ve yanında 4 kanal Wltoys oyuncakları ile giriş yaptım (v9XX, v9XX). Sonra yine bu oyuncak firmasının v977 6 kanallı modeli ile devam ettim. Geçen hafta sonu v977'im, servolarından biri havada iken arızalanıp Trakya semalarına doğru hızla gözden kaybolmasından ve elimde sadece kumanda ile evime dönmemin ardından bu oyuncaklara daha fazla para yedirmeden terk etmem gerektiğini anladım. Önümüzdeki hafta nasipse ne zamandır istediğim bir thunder tiger mini titan fbl sahibi olacağım ve ekipmanı tamamladıktan sonra ilk ciddi uçuşumu yapacağım.

Herkese kırımsız uçuşlar.

Aramıza hoşgeldiniz,v977 kumandadan mı çıktı hold çekmediniz mi hocam ?

Aramiza hosgeldiniz Burcak bey :thumbup: Simulator ve 6 kanal Micro ile guzel bir baslangic yapmissiniz, insallah yeni modelle devam eder.

Yanliz anladigim kadari ile almayi dusundugunuz model 2. El. kullanilmis model almak tahmin edeceginiz uzere biraz riskli. Bu nedenle bilinen, forumlara aktif olam kisilerden model almayi tercih etmenizi oneririm. Malum bazen gelen model ile beklenti cok farkli olabiliyor.

Öncelikle Mehmet kardeşim;

Sevoda bozulunca kontrol gitti haliyle o ara gazı kesmem lazımken kendime çekmeye çalıştım o rüzgara kapılıp dahada ileriye gitti. 4-5 saniye içerisinde kontrolden çıktı. Açık arazi olsa sıkıntı olmaz bulurdum da, kim bilir kimin çatısına veya bahçesine düştü. Yalnız v977 150 metreye kadar kontrol sağlıyormuş bunu öğrendim.

İsa Bey teşekkür ederim;

Evet 2. el. cihazı inceleyeceğim önümüzdeki hafta, şu anki mali durumdan dolayı 2. el almak gibi bir işe giriyorum maalesef. Kullanılmamış olması cezbetti sadece ki incelediğimde göreceğim durumu. Zaten biraz sonra bu konu hakkında da Thunder Tiger kullanan arkadaşlara 1-2 sorum olacak.

Herkese Merhabalar

Burçak bey hoşgeldiniz. 4 kanallılardan kurtulduğunuz iyi olmuş açıkçası. Bolca simulasyon ve 6 kanallı bir heli ile devam :)

Not: Mesajınızdaki v9XX modelleri editledim, forumda 4 kanallılarla ilgimiz alakamız yok, arama motorlarında bunlarla ilgili çıkmak istemiyoruz :)

Herkese Merhabalar

Aramıza Hoşgeldiniz Burçak Bey.

Herkese Merhabalar

Teşekkür ederim Bülent Bey.

Herkese Merhabalar

Burçak aramıza hoş geldin. v977 için geçmiş olsun. İstanbul dan katılımın artması daha da sevindirici. 10 güne kadar bnf v977 im gelecek İnşallah. Anadolu yakasındaysan birlikte birkaç uçuş yaparız. Hatta belki bu sayede aynı hobiye ilgi duyan bir kaç kişi daha tanımış oluruz. Görüşmek üzere.

Herkese Merhabalar

Cem abi selamlar, maalesef Avrupa yakası Silivride oturuyorum. Konuma olarak burada bana her yer uçuş alanı. Lakin işimden dolayı İstanbul'un her yerinde dolaşıyorum. Şu Thunder Tiger olayını halledersem sonra yine bir micro heli alacağım. Elbette tanışıp, buluşup uçuş yapma şansı yakalayabiliriz.

Herkese Merhabalar

Burçak ÖNCÜL' Alıntı:
Cem abi selamlar, maalesef Avrupa yakası Silivride oturuyorum. Konuma olarak burada bana her yer uçuş alanı. Lakin işimden dolayı İstanbul'un her yerinde dolaşıyorum. Şu Thunder Tiger olayını halledersem sonra yine bir micro heli alacağım. Elbette tanışıp, buluşup uçuş yapma şansı yakalayabiliriz.

Burçak haftanin 1 gunu mutlaka avrupa yakasi zeytinburnu tarafinda oluyorum uygun olursa bir araya geliriz oglen yemek vs yapariz brlki baska katilmak isteyen de olur

Herkese Merhabalar

Hoşgeldiniz Burçak Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar: