Herkese merhabalar

technocompiler

Yeni Uye
Herkese iyi forumlar. Ben Soner KARAÇAY.20 yaşındayım.Kocaeli Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği 2.Sınıf öğrencisiyim.Memleketim Hatay/Antakya.RC hobiye ilgim olduğundan dolayı bu forumu takip etmekteyim.Gördüğüm kadarıyla yeni gelenlere klasik forum mantığından ziyade dostane bir yaklaşım sergiliyorsunuz.Belki de bu forumu takip etmemi etkileyen en önemli unsur bu oldu.Dediğim gibi hem küçük yaştan beri olan merakım hem de okuduğum bölüm gereği fazlasıyla ilgiliyim bu tür şeylere.Sizlerinde yardımıyla şu an sadece okuyarak teorik bilgi edindiğim bu hobiyi pratiğe dökmeyi planlıyorum.Kocaelinde olmamın bir avantaj olduğunu düşünüyorum.Çünkü bayağı bir buluşma Kocaelin'de gerçekleşmiş.İlk fırsatta buluşmalara katılmak istiyorum :)

Nasıl derler tam bilmiyorum ama "herkese kırımsız uçuşlar dilerim "
:saygilar:

Herkese merhabalar

Hoşgeldin Soner,

Forumda sağlamaya çalıştığımız alacağını al / kaç tarzından bir platformdan çok sosyal tarafı da olan bir arkadaşlık ortamı oluşturabilmek. Çok şükür bizim gibi düşünen ve bu ailenin bir parçası olan çok güzel arkadaşlarımız var. :RCKolik:

Hemen hemen her ilde buluşmalar oluyor, forumu takip edersen farkedeceksindir. Kocaeli'de bunlardan biri elbette. Özellikle yaz döneminde bolca buluşma olacaktır, görüşmek üzere diyelim. ;)

Keyifli forumlar. :saygilar:

Herkese merhabalar

Soner foruma hoşgeldin. Forumda dediğinden fazlasının olduğunu göreceksin.
Kocaeli de olman da gerçekten avantaj tabiki %p
Keyifli forumlar

Herkese merhabalar

Aramıza hoşgeldiniz Soner Bey.

Herkese merhabalar

Öncelikle herkese çok teşekkür ederim.Bu zamandaki yaşıtlarım takındığı cool tavırları meziyet bilirken sizler gibi olgun insanların bu kadar samimi ve sıcak bir karşılama yapması çok hoşuma gitti... :saygilar: herkse iyi uçuşlar :saygilar: