Herkese merhaba:)

umiitt

Yeni Uye
Merhabalar,

İsmim Ümit, 29 yaşındayım. Sakarya'da yaşıyorum. Modelcilikle birkaç senedir ilgiliyim ancak kendimi bildim bileli uçaklar büyük ilgim var. Çocukluğundan beri pilot olmak isteyenlerdenim:) Maalesef mekatronik mühendisi oldum, tabi maalesef dememin sebebi pilotluk ile karşılaştırmam yoksa mesleğimi severim:)

Modelcilikle ilgilenmeye başlamadan önce uçuş simülasyonları ile haşır neşirdim, bu nedenle uçuş dinamiklerine ve havacılık terimlerine aşinayım. Gerçi bu modelciliğe başladığımaya karar verdiğimde bana kötü tecrübeler kazandırdı:) Biraz da kendime güvenerek ilk uçak olarak alttan kanatlı bir trainer aldım uçuramadan düşürmeyi başardım :laugh: Daha sonra akıllanıp bu forumu ve başka forumları takip etmeye başladım, hem simülatör ile çalışmaya başladım hem de ilk uçak olarak wingdragon sahibi oldum. (SR-22 hala uçuracağım günü bekliyor.)

Benim modelcilikteki esas ilgi alanım ve hedefim scale uçaklar ile fpv uçuşlar yapmak.

Tanışma mesajını biraz uzun tuttum kusuruma bakmayın lütfen:) Herkese iyi forumlar dilerim

aramıza hoş geldinz. umarım forumda iyi vakit geçerirsiniz.

Çok teşekkür ederim:)

Hoşgeldiniz keyifli forumlar :laugh: :RCKolik:

Hoşgeldiniz Ümit Bey,

Ben tanışma mesajınızı keyifle okudum şahsen. :thumbup:

Keyifli forumlar. :saygilar:

Hoşgeldiniz Ümit Bey , keyifli forumlar dilerim... :)p :saygilar:

Hoş geldiniz Ümit Bey %p Her ne kadar kötü bir başlangıç yapmış olsanız da şu an bence doğru yoldasınız :)

Hepinize çok teşekkür ederim:)