Herkese merhaba

OkanTuna

Yeni Uye
Okan Tunahan
İstanbul-Maltepe
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Yaş 35
Arabalarda özellikle yakıtlılarla ilgileniyorum. Tekne, helikopter ve uçak modelleri de ilgimi çekiyor.
Üniversite zamanlarımda oyuncak sınıfına giren bir elektrik motorlu araba ve tekne almıştım. Yakın zamanda da WLToys V911 helikopter aldım. Tüm tecrübem bu modellerle.
Google araması sırasında karşıma çıktı forumunuz.

YNT:) Herkese merhaba

Slm. Okan bey, :)

Hoşgeldiniz, forum da araştırdınız zaman sorunuza cevap bulacağınızdan eminim, konulara vakıf olan bir çok sayıda arkadaşlarımız var. ;)

Keyifli forumlar dilerim :saygilar: :RCKolik:

Herkese merhaba

Aramıza ve forumumuza hosgeldiniz Okan Bey :RCKolik:

Madem helikoptere merak sardınız, çok fazla V911 4 kanal ile vakit kaybetmeden hemen simulatör çalışmalarına başlayın. Ondan sonra da V977, V922 ya da 450, 500 sınıfı bir heli ile profesyonel olarak bu hobiye adım atın ;)

Herkese merhaba

Hos geldiniz okan bey :saygilar: keyifli forumlar dilerim :RCKolik:

Ynt: Herkese merhaba

Hos geldiniz okan bey keyifli forumlar :RCKolik:

Herkese merhaba

Hoşgeldiniz Okan Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Herkese merhaba

Hoşbulduk, herkese çok teşekkür ediyorum.
V911'in kontolü bile zor geldi diyebilirim :) Neyse ki hafif ve sağlam bir model, henüz kırım yok. 6 kanalla ne yaparım bilmiyorum :)

Herkese merhaba

Zor geldi dedim ve 1 saat sonrasında açık hava denemesine çıktım, v911 kayboldu :( Bina yüksekliğine yaklaşınca kuvvetli bir rüzgar savurdu, kendiliğinden yükseldi ve çatının üzerinde kayboldu. Gazı kesip arka bahçeye koştum, bir şey yoktu, çatıya çıkıp olukları kontrol ettim yine yoktu. Sanırım kumandayla bağı kesildi ve uçuş modunda devam etti gitti :(

Herkese merhaba

Okan Tunahan' Alıntı:
Zor geldi dedim ve 1 saat sonrasında açık hava denemesine çıktım, v911 kayboldu :( Bina yüksekliğine yaklaşınca kuvvetli bir rüzgar savurdu, kendiliğinden yükseldi ve çatının üzerinde kayboldu. Gazı kesip arka bahçeye koştum, bir şey yoktu, çatıya çıkıp olukları kontrol ettim yine yoktu. Sanırım kumandayla bağı kesildi ve uçuş modunda devam etti gitti :(
V911 malesef dış ortamda ancak sıfır rüzgarda uçurulabilecek bir model. Rüzgarlı bir havada kontrol edememeniz çok normal. ???

Herkese merhaba

Okan Tunahan' Alıntı:
Okan Bey, üzülmeyin diyeceğim, zira modelcilik böyle bir şey. V911 flybarlı bir model olduğu için dışarıda uçurması gerçekten zordur. Ama vardır bunda da bir hayır diyelim ;)

Yerinizde olsam hemen simulator çalışmalarına başlar ve sonrada 6 kanal micro bir heli (v922,V977) alırdım. Eğer simulatorde çalışacak kadar vaktiniz ve sabrınız var ise, bu hobiye bu şekilde daha güzel bir başlangıç yapmış olacaksınız ;)