Herkese merhaba

Ali Alper Kara

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Herkese merhabalar, adım Alper. Üniversite öğrencisiyim ve Teknofest savaşan İHA yarışması için hazırlanan bir takıma kaptanlık yapmaktayım. Yaşadığımız ve yaşayacağımız problemlere karşı RC Kolik blog ve forumlarında bilgilerimizi ve tecrübelerimizi artıracağımızı düşünerek kayıt oldum. Bunun dışında kendi kişisel hayatımda da radyo kontrollü hobiler edinerek hobilerimi çeşitlendirmek isityorum. Umarım siz değerli abiler, ablalar ve kardeşlerimin de bana ve ekibime ellerinden geldiği sürece yardımcı olacağına eminim.

Herkese saygılar ve sevgiler.

Adınız / Soyadınız
Ali Alper Kara
Nereden Katılıyorsunuz
İzmir
İlgilendiğiniz Model
Hepsi
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
1
Son düzenleme:
Herkese merhabalar, adım Alper. Üniversite öğrencisiyim ve Teknofest savaşan İHA yarışması için hazırlanan bir takıma kaptanlık yapmaktayım. Yaşadığımız ve yaşayacağımız problemlere karşı RC Kolik blog ve forumlarında bilgilerimizi ve tecrübelerimizi artıracağımızı düşünerek kayıt oldum. Umarım siz değerli abiler, ablalar ve kardeşlerimin de bana ve ekibime ellerinden geldiği sürece yardımcı olacağına eminim.

Herkese saygılar ve sevgiler.

Sevgili Ali Alper merhaba... Forum senin gibi Takim Kaptani kardeslerimizle dolup tasiyor belirli mevsimlerde. Bunun baya bir mevsimi var, bilmiyorum neden...Sonra bir anda ortadan kayboluyorlar, onu da anlayamiyorum. Kalici olman, hem forumdan faydalanman hem de bizlere faydali bilgiler aktarabilmen umidiyle tekrar hosgeldin...

Senden ricam, bir konu acmadan once bir zahmet gecmis konulari guzelce bir taraman ve cevabini bulamazsan diledigince soru sorman...

Sevgili Ali Alper merhaba... Forum senin gibi Takim Kaptani kardeslerimizle dolup tasiyor belirli mevsimlerde. Bunun baya bir mevsimi var, bilmiyorum neden...Sonra bir anda ortadan kayboluyorlar, onu da anlayamiyorum. Kalici olman, hem forumdan faydalanman hem de bizlere faydali bilgiler aktarabilmen umidiyle tekrar hosgeldin...

Senden ricam, bir konu acmadan once bir zahmet gecmis konulari guzelce bir taraman ve cevabini bulamazsan diledigince soru sorman...
Niyetim belirttiğiniz gibi forumda kalıcı olmak ve komüniteye maksimum faydayı sağlamak. Sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederim.

• Sevdim
Tepkiler: 3dholicpilot