Herkese Merhaba

Mehmet_Demir

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Çoğu kişi gibi bende çocukluğumdan beri uçakları deli gibi seviyorum. Ama şuana kadar malesef uçacak bir uçağa sahip olamadım. 2006 yılında Alpaslan abi (alpaslan_g@hotmail.com belki şuanda Rckolik üyesidir. 2006 yılında 44 yaşındaydı şuan 58 yaşında olması gerekiyor) sayesinde ciddi bir girişimim oldu, Xps'den üstten kanatlı bir model ama bitirimedim, daha sonra okul iş güç derken uzunca birsüre uğraşamadım.
Ama inşallah bu kez forumda verdiğiniz yararlı bilgiler sayesinde bir hayalimi gerçekleştireceğim. Uzun oldu biraz kusura bakmayın. Muhtemelen bir daha konu açmayacağım, çünkü; benim gibi acemilerin soracağı tüm soruların cevabı daha önce verilmiş zaten forumda. Bol bol okuyacağım. Teşekkürler

Adınız / Soyadınız
Mehmet Demir
Nereden Katılıyorsunuz
Gaziantep
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
0
Aramıza ve foruma hoşgeldiniz. :RCKolik:

Muhtemelen bir daha konu açmayacağım, çünkü; benim gibi acemilerin soracağı tüm soruların cevabı daha önce verilmiş zaten forumda. Bol bol okuyacağım. Teşekkürler
Çok doğru bir yoldasınız. Dediğiniz gibi öncelikle kaynak konulara fırsat ayırıp, mutlaka okuyun. Takıldığınız yerde, ilgili konuya mesajla ya da yeni konu açarak kafanızdaki soruları paylaşabilirsiniz :) Bizler de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız :RCKolik:

Aramıza ve foruma hoşgeldiniz. :RCKolik:

Çok doğru bir yoldasınız. Dediğiniz gibi öncelikle kaynak konulara fırsat ayırıp, mutlaka okuyun. Takıldığınız yerde, ilgili konuya mesajla ya da yeni konu açarak kafanızdaki soruları paylaşabilirsiniz :) Bizler de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız :RCKolik:
Hoşbuldum Mehmet Abi. Çok sağolun ??

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari