Çoğu kişi gibi bende çocukluğumdan beri uçakları deli gibi seviyorum. Ama şuana kadar malesef uçacak bir uçağa sahip olamadım. 2006 yılında Alpaslan abi (alpaslan_g@hotmail.com belki şuanda Rckolik üyesidir. 2006 yılında 44 yaşındaydı şuan 58 yaşında olması gerekiyor) sayesinde ciddi bir girişimim oldu, Xps'den üstten kanatlı bir model ama bitirimedim, daha sonra okul iş güç derken uzunca birsüre uğraşamadım.
Ama inşallah bu kez forumda verdiğiniz yararlı bilgiler sayesinde bir hayalimi gerçekleştireceğim. Uzun oldu biraz kusura bakmayın. Muhtemelen bir daha konu açmayacağım, çünkü; benim gibi acemilerin soracağı tüm soruların cevabı daha önce verilmiş zaten forumda. Bol bol okuyacağım. Teşekkürler
Ama inşallah bu kez forumda verdiğiniz yararlı bilgiler sayesinde bir hayalimi gerçekleştireceğim. Uzun oldu biraz kusura bakmayın. Muhtemelen bir daha konu açmayacağım, çünkü; benim gibi acemilerin soracağı tüm soruların cevabı daha önce verilmiş zaten forumda. Bol bol okuyacağım. Teşekkürler
- Adınız / Soyadınız
- Mehmet Demir
- Nereden Katılıyorsunuz
- Gaziantep
- İlgilendiğiniz Model
- Uçak
- Var ise Modelcilik Tecrübeniz
- 0