Herkese merhaba,

RAŞİT KARAKURT

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Ben Raşit Karakurt, özel sektörde işçi olarak çalışıyorum. Bunun yanında yıllardır bütçeye katkı açısından ek işler yapıyorum.Bir arkadaşım vasıtasıyla dron ve rc araç uçak grubunun ne kadar geniş bir sektör olduğunu anladım. Şuan henüz bir dron yada başka bir ekipmana sahip değilim inşallah ileride.

Ben daha çok işin ticaret yönünde etkili olmak istiyorum. Özellikle lipo-pil konusunda birçok grupta sıkıntı olduğunu gördüm. Amacım kullanıcıların ihtiyaçlarına göre Lipo pilleri tedarik ederek satışını yapmak.

Umarım bu forumda iyi bir arkadaşlık ve ticaret ortamı oluşturabiliriz. Şimdiden herkese teşekkürler.

Adınız / Soyadınız
Raşit Karakurt
Nereden Katılıyorsunuz
Kırklareli
İlgilendiğiniz Model
Hepsi
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Yok
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli ve güzel bir forum dileriz :RCKolik:

Ben daha çok işin ticaret yönünde etkili olmak istiyorum. Özellikle lipo-pil konusunda birçok grupta sıkıntı olduğunu gördüm. Amacım kullanıcıların ihtiyaçlarına göre Lipo pilleri tedarik ederek satışını yapmak.
Biz işin hobi kısmındayız :) İşin içine ticaret ve para girince nedense hep sorun çıkıyor. O yüzden "Ticari ilanlar" ile ilgili bir takım kurallarımız var.
İlerleyen zamanlarda Ticari ilan açma niyetinde olursanız lütfen ilan açmadan önce YÖNETİM ile temasa geçiniz :saygilar: