Adı : Hakkı Alp
Soyadı : Tekin
Nereden : İstanbul
Mesleği : Öğrenci
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Quad/Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 0
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : İntrenet
Kullandığım Model(ler) : F450 quad
Tüm RC.Kolik ailesine selamlar. Benim adım Alp. 16 yaşındayım ve Kadıköy Anadolu Lisesinde okuyorum. Rc araçlara uzun zamandır bir ilgim vardı ve liseye geçip de üst dönemlerden drone yapan bir arkadaş ile tanışınca hobiye birazcık adım atabildim. Şu ana kadar bir okul projesi için dji naza m lite + f450 frame topladım. Şu anda ise pixhawk 4 + S500 frame içeren bir quadcopter üstünde çalışıyorum. Uçak kısmına da hevesim var ve bahara doğru bir trainer ile rc uçakların dünyasına da adım atmayı planlıyorum. Herkese iyi akşamlar dilerim
Soyadı : Tekin
Nereden : İstanbul
Mesleği : Öğrenci
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Quad/Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 0
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : İntrenet
Kullandığım Model(ler) : F450 quad
Tüm RC.Kolik ailesine selamlar. Benim adım Alp. 16 yaşındayım ve Kadıköy Anadolu Lisesinde okuyorum. Rc araçlara uzun zamandır bir ilgim vardı ve liseye geçip de üst dönemlerden drone yapan bir arkadaş ile tanışınca hobiye birazcık adım atabildim. Şu ana kadar bir okul projesi için dji naza m lite + f450 frame topladım. Şu anda ise pixhawk 4 + S500 frame içeren bir quadcopter üstünde çalışıyorum. Uçak kısmına da hevesim var ve bahara doğru bir trainer ile rc uçakların dünyasına da adım atmayı planlıyorum. Herkese iyi akşamlar dilerim
- Adınız / Soyadınız
- Hakkı Alp Tekin
- Nereden Katılıyorsunuz
- İstanbul
- İlgilendiğiniz Model
- Hepsi
- Var ise Modelcilik Tecrübeniz
- 0
Son düzenleme: