Herkese merhaba ben İstanbul Kadıköy'den Ahmet Oranos

Ahmet Oranos

Yeni Uye
Web sitesi
www.helicek.com
İlgi Alanı
Hepsi
Herkese merhaba ben İstanbul Kadıköy'den Ahmet Oranos.
r/c modelciliğe 1985 yılında başladım. Gürpınar köyünün merasında r/c model uçak uçurmayı öğrendim.
Yıllar içinde F3A ve F3C dallarında yarışmalara katıldım. Ulusal yarışmalarda hakemlik yaptım.
Yeni başlayanlara r/c model uçurma eğitimi verdim.
1998 yılında r/c helikopterler ile havadan çekimler yapmaya başladım.
Çekim işleri ile uğraşmaktayım.
İMUK (İstanbul Model Uçak Kulübü) üyesiyim. 3 dönem yönetimde görev aldım. Pendik - Kurnaköy'deki İMUK uçuş sahasında faaliyetlere devam ediyorum.
Sizleri tanımak ve modelcilik hakkında yeni şeyler öğrenmek için aranıza katıldım.

Adınız / Soyadınız
Ahmet Oranos
Nereden Katılıyorsunuz
İstanbul - Kadıköy
İlgilendiğiniz Model
Hepsi
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
1985 yılından beri r/c modelcilik ile uğraşıyorum
Merhaba @Ahmet Oranos bey. Foruma hoş geldiniz. 2007 - 8 yıllarında Goodyear fabrikalarına hava çekimleri için geldiğinizde tanışmıştık. O zamanlar henüz "drone"lar bu kadar gelişmemişti, çekimleri heli ile yapmıştınız. O günün koşullarında zor bir işti, ama Türkiyedeki fabrikaların tanıtımı için çok işe yaramıştı. Deneyimleriniz forumdaki herkesin çok işe yarayacaktır. Tekrar hoş geldiniz.

Sizin gibi deneyimli modelci abilerimizi burada görmek bizleri ayrı bir mutluluk veriyor. Aramıza ve foruma hoşgeldin @Ahmet Oranos abi. :saygilar:

Ahmet Bey hoşgeldiniz.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar genellikle "yeni başlıyorum, süper bi proje tasarladım, 50 kg yük taşıyıp otonom uçacak bi uçak yapacağım" diye geliyorlar. :lol:
Böyle bir modelcilik geçmişi ile gelen bir usta olunca heyecanlanıyoruz.
İyi ki yolunuz forumumuza düşmüş. Paylaşımlarınızı heyecanla bekleyeceğiz. :halay:

Ahmet abi hoşgeldin.:saygilar: Seni aramızda görmek beni çok mutlu etti.

Mütevazi tanışma konun seni tanımayanlar için biraz sönük kalacaktır. :) Sümer abinin söylediği gibi şimdi yeni tanışma konuları çok farklı açılıyor genelde. Sanırım genç arkadaşlarımız ChatGPT'ye en etkileyici tanışma konusunu hazırla diye sorup geliyorlar. 🤣

" 13 yaşındayım, 16 yaşına gelene kadar ışık hızına çıkmayı planlıyorum. Henüz ehliyetim yok, tek problemimde bu... " gibi epey iddialı girişlere artık hepimiz alıştık. :laugh:

Senin mesajınsa modelcilikteki tecrübe ve bilgi birikimine göre oldukça mütevazi olmuş. :thumbup:

Zamanla seni tanıyacaklardır. Tekrar aramıza hoşgeldin.

• Sevdim
Tepkiler: Mehmet Kucuksari