Herkese merhaba Ben Ahmet

Merhaba Ben Ahmet ÖZCAN uzun zamandır rc helikopterlere büyük bir ilgim ve merakım mevcut ilk helikopterim sbego markalı fakat modelini hatırlamadığım çok küçük bir helikopterdi resmini aşağıya koyacagim sonra bimden aldığım helikopterle bu seruvene devam ettim en sonda ve simdi sahip olduğum v911 helikopteri kullanmaktayım maalesef ben bir profesyonel değilim fakat 6 kanallı helikopterlere yakin zamanda kesinlikle geçeceğim

Öğrenciyim ve 17 yaşındayım belki de benim yaşlarımda bu hobiye meraklı cok az insan vardır bu forumda, forumu internette model helikopter araştırırken duydum

Kesinlikle helikopterler ilgi alanimin %80lik kısmını kaplamakta diger kisimlarida %15 araba %5 uçak şeklinde ayırabiliriz :)
Benim diyeceklerim şimdilik bu kadar

Herkese tekrar merhaba

Hoş geldin Ahmet inş heli de istediğin seviyeye gelirsin, aman buradaki Tavsiyelere çok dikkat et ve asla aksi bişey yapma, buradaki her tavsiyeler tecrübeyle kazanılmış bilgilerden oluşur.

Ali Yalçın' Alıntı:
Hoş geldin Ahmet inş heli de istediğin seviyeye gelirsin, aman buradaki Tavsiyelere çok dikkat et ve asla aksi bişey yapma, buradaki her tavsiyeler tecrübeyle kazanılmış bilgilerden oluşur.
Teşekkür ederim hocam tavsiyelerinizi kesinlikle dikkate alacağım için bu foruma üye oldum

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahmetozcan' Alıntı:
Teşekkür ederim hocam tavsiyelerinizi kesinlikle dikkate alacağım için bu foruma üye oldum

e
Ahmet kardeşim bütçen sınırlı ve 3d yapnmak istiyorsan v977 tavsiye etmem o model harekete gelmez pek,senin bütçene en uygun ve güçlü alet kesinlikle hcp 100s tir parçasıda uygun bangoddan kumandası ile kolaylıkla temin edebilirsin. yanınada ,bi sim dongle alırsın kumandası ile de sim çalışır kendini geliştirirsin mis gibi. hcp 100s in uçuşlarına youtube dan bakmanı tavsiye ederim %p

Ali Yalçın' Alıntı:
e
Ahmet kardeşim bütçen sınırlı ve 3d yapnmak istiyorsan v977 tavsiye etmem o model harekete gelmez pek,senin bütçene en uygun ve güçlü alet kesinlikle hcp 100s tir parçasıda uygun bangoddan kumandası ile kolaylıkla temin edebilirsin. yanınada ,bi sim dongle alırsın kumandası ile de sim çalışır kendini geliştirirsin mis gibi. hcp 100s in uçuşlarına youtube dan bakmanı tavsiye ederim %p
Galiba tercihim hcp100s olacak çünkü bir değerli abimizde öyle tavsiye etti bu forumda ya v977 ya da hcp100s demişti

V977 kullanımı mı zor yoksa dayanıksız mı ya da manevra kabiliyeti onerdiginiz modele gore düşük mü

ahmetozcan' Alıntı:
Galiba tercihim hcp100s olacak çünkü bir değerli abimizde öyle tavsiye etti bu forumda ya v977 ya da hcp100s demişti

V977 kullanımı mı zor yoksa dayanıksız mı ya da manevra kabiliyeti onerdiginiz modele gore düşük mü

1s olduğu için 3d performansı zayıf, pil azaldıkça durum dahada vahim hale geliyor, 2s hcp 100s en ideali[emoji106]

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Yalçın' Alıntı:
1s olduğu için 3d performansı zayıf, pil azaldıkça durum dahada vahim hale geliyor, 2s hcp 100s en ideali[emoji106]

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O halde hcp100s alacağım yardımlarınız için teşekkürler bunu yurtdışından mı almalıyım yoksa Türkiye'de satan bir yer var mı

Hoşgeldin bende yaşı küçük modelcilerdenim. Emin ol doğru yerdesin