Herkese acemi modelciden selamlar.

Nurullah AYAZ

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Mehabalar, ben Nurullah, Adıyaman'dan katılıyorum. Kendimi tanıtacak olursam acemi, şansız ve pes etmeyen bir modelciyim. Yaklaşık bir yıl önce ft expoler tarzı bir model yaptım. Sadece gövdesini yapmıştım evi taşıyınca model çatlamıştı, silikon tabancası sağ olsun tekrar modeli birleştirdim. Elektronik ekipmanları taktım uçak tüm testleri geçti uçağı uçurmaya korktum. Bugün kar var diye karda uçurdum. Düşerse Kırılmasın diye :) Sonuç uçak iyi kalkıyor ama düştü. Yine pes etmedim uçağı uçuşa hazır hale getirdim. Problem uçakta değil bendeymiş uçurmadan simülatör çalışmak gerekiyormuş. Videoları izliyordum ki, Çok güzel anlatan yotube kanalı denk geldi rckolik kanalı çok aydınlatıcı videolar olmuş hazırlayanların emeğine sağlık. Bu vesile ile siteyi takip etme kararı aldım. Tekrardan herkese selamlar, Umarım benim gibi şansız ve kırımsız uçuşalar yapmazsınız.

Adınız / Soyadınız
Nurulah AYAZ
Nereden Katılıyorsunuz
Adıyaman
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
1
Aramıza hoşgeldiniz @Nurullah AYAZ. Keyifli ve güzel bir forum dileriz :RCKolik:

Aynen dediğiniz gibi öncelikle yön duygusunun oturması gerekiyor. Bunun için sim çalışması size yardımcı olacaktır :saygilar:

Aramıza hoşgeldiniz @Nurullah AYAZ. Keyifli ve güzel bir forum dileriz :RCKolik:

Aynen dediğiniz gibi öncelikle yön duygusunun oturması gerekiyor. Bunun için sim çalışması size yardımcı olacaktır :saygilar:
Çok teşekkür ederim. Önerilen bir süre var mı? Ne kadar çalışmalıyım genelde 2 hafta diyorlar. yeterli olur mu sizce? Aslında çok güzel havalandı uçak yanlışlıkla gazı kestim. Uçağı tekrar toparladım fazla zara almadı ama sim çalışmadan bir daha uçurmam.

Sim programlarının ismini tam bilmiyorum ama phonix olması lazım yükledim kumandayı tanımıyor. Tekrar kaldırdım. Kumandam flysky i6x yanında sim kablosu var. phonix te zorlandım. Bu yüzden RealFlight sim konusunda yardım istedim. link yada satın alma yeri varsa. Forumda inşallah yardımcı olan çıkar.

Öncelikle hoşgeldiniz. Hepimiz acemilik ve şanssızlık yaşadık ilk zamanlarımızda. Pes etmemen çok güzel.

Sana her konuda yardımcı olması açısından forumdaki 'yeni başlayanlar' bölümünde bol bol okuma yapmanı tavsiye ederim. :saygilar:

Öncelikle hoşgeldiniz. Hepimiz acemilik ve şanssızlık yaşadık ilk zamanlarımızda. Pes etmemen çok güzel.

Sana her konuda yardımcı olması açısından forumdaki 'yeni başlayanlar' bölümünde bol bol okuma yapmanı tavsiye ederim. :saygilar:
Hoş bulduk teşekkür ederim. Şuan okuyorum ve sitenin yotube sayfasında videolar var onları izliyorum. Sanırım tez zamanda sim programı yüklemem lazım phonix yükledim olmadı kaldırdım RealFlight bulursam onu denerim birde.

İlle de marka olan sim kullanman şart değil, ücretsiz birçok sim var. İlk aklıma gelen RC Desktop adlı bir program.