Her eve bir tane lazım

İlker Sönmez

Tecrübeli Uye
Web sitesi
www.drilkersonmez.com
İlgi Alanı
Heli
Evde server kurarken yeni işletim sistemlerine bakıyordum buna rastladım. Wİndows 10 ile desteklenmeye başlayan windows holo lens tanıtım videosu. BUnla çok güzel simülatör çalışılır.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Her eve bir tane lazım

İlker Sönmez' Alıntı:
Evde server kurarken yeni işletim sistemlerine bakıyordum buna rastladım. Wİndows 10 ile desteklenmeye başlayan windows holo lens tanıtım videosu. BUnla çok güzel simülatör çalışılır.
Hologram .... falan derken bence gidişat hiç iyi değil :(

O arada inanılır gibi değil ama demoda bile Quadro yapıp, uçurdular ya arkadaş nereye baksam hep quadro hep quadro :laugh:

Her eve bir tane lazım

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
O arada inanılır gibi değil ama demoda bile Quadro yapıp, uçurdular ya arkadaş nereye baksam hep quadro hep quadro :laugh:

Multiler sardı her yanımı. :lollol: :lollol: Bir tane yapmak şart oldu artık.

O değil de mutlaka herkes böyle bir şeyi isteyecektir evinde ama ben eve server olayına takıldım. Bana da lazım böyle bir şey. Kıskandım. Keşke benim olsa... :lollol: :lollol:

Her eve bir tane lazım

Eve server olayı bedava birşey. Elimde 7 senelik bir bilgisayar vardı , ona linux tabanlı amahi server diye bir şey kurdum. Elimdeki bütün harddiskleri ona taktım. Herşeyi yapıyor , NAS olarak kullanabildiğim gibi web hosting bile yapabilir. detayları google a amahi yazıp öğrenebilirsiniz.

Her eve bir tane lazım

Bu teknolojiler artık hayatımızın bir parçası olacak. Gelecek buna göre şekilleniyor. Çok yakında bu tür çok fazla ürün göreceğiz. Bu tür teknolojilerle ilgili iki örnek de ben vereyim.

Birincisi Leap Motion control. Bununla ilgili videoları buradan izleyebilirsiniz. Şu anda ki yapabildikleri basit şeyler ancak gelişime ciddi olarak açık.

Bir diğeri Myo arm band. Bu da kolunuza takılan bir band şeklinde ve kas hareketlerini komuta çeviriyor. Bununla da ilgili videoları aşağıda izleyebilirsiniz. Bundan bir tane aldım. halihazırda kullanıyorum ancak biraz daha gelişmesi gerek. algılamada kısmi sorunlar olabiliyor.

Bir diğeri Oculus Rift sanal gerçeklik gözlüğü. Bununla ilgili tanıtım videosunuda aşağıdaki gibi izleyebilirsiniz.

Birde tüm bu teknolojilerin bir arada kullanıldığı örnek içinde buyrun

Her eve bir tane lazım

Bu ne arkadaş yahu?! ??? Simülatörün de cılkı çıkar artık. O zaman gerçek model uçurmaya da gerek kalmaz! Kır kır, anında yerine koy uçur! Hatta içine gir uçur!

Her eve bir tane lazım

Ahmet SAĞIR' Alıntı:
Bu teknolojiler artık hayatımızın bir parçası olacak. Gelecek buna göre şekilleniyor. Çok yakında bu tür çok fazla ürün göreceğiz. Bu tür teknolojilerle ilgili iki örnek de ben vereyim.
...
Valla Ahmet senin örnekler de pek iyi sayılmaz.... :) :)