Helikopter uçuş

diseka

Yeni Uye
Arkadaşlar bir helikopter bakıyorum. Acaba bir helikopterin bu resimdeki gibi yukarı doğru uçması mantıklı mı ? Eğer mantıklı ise bu uçuşun ismi nedir? Ayrıca bu şekilde uçan bir helikopterde kanal sayısı mı fazla. Mantıklı olarak kuyruk motorunun ve kuyruk pervanesinin, ana motor ve ana pal gibi güçlü olması gerektiğini düşünüyorum. Yanılıyor da olabilirim. Yardımcı olacak var mı arkadaşlar öğrenmek isterim.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Helikopter uçuş

Biz de sizin kim olduğunuzu bilmek isteriz eğer sizin ıcın bir sakincasi yok ise...

https://www.rckolik.com/tanisma-konusu-neden-onemli-t3020.0.html

Sent from my iPhone using Tapatalk

Helikopter uçuş

Tekrar Merhaba. Recep Resimde gordugumuz Heli Aslinda yukari dogru ucmuyor. Muhtemelen Tic Toc dedigimiz bir hareket sirasinda cekilmis bir resim. Teknik olarak senin de sordugun uzere helinin surekli olarak bu sekilde yukari yonde ucmasi zaten mumkun degil. Ancak Bazi hareketlerde anlik olarak Resimde gordugumuz pozisyonda olabiliyor.

Ornegin benim tahmin ettigim hareket olan Tic Toc detaylarini merak edersen, su konuya bakabilirsin :saygilar:

Helikopter uçuş

Evrim SUTEL ve Mehmet Kucuksari iyi niyet dileklerinizi aldım teşekkürlerimi iletirim. Evet sıkıntılıyız bu aralar ama üstesinden geliriz Allah'ın izniyle. Tic toc hareketi metronoma benzettim. Muhtemel metronomdan esinlenilmiş :) Keşke böyle flight hareketi de olsa direk yukarı uçuşlar. Fazla şey mi istiyorum :thumbup: Neyse sağlık olsun. Sizlerin ve üye arkadaşların da sayesinde temelimi sağlam tutmaya çalışacağım. Kolay gelsin