HeliFreak Forumu Satılmış.

Mehmet Kucuksari

Administrator
İlgi Alanı
Heli
Global büyük şirketlerde görmeye alıştığımız "Satınalma / Birleşme" olayları yavaş yavaş forum dünyasında da kendini göstermeye başladı :D

Dünyanın en büyük RC Heli formu, RC forum olarak da Dünya 3. olan "HELIFREAK", RCGROUPS tarafından satın alınmış.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Kullanıcılar olarak bizler için şu aşamada herhangi bir değişiklik olmayacakmış ama bakalım ilerleyen günler ne gösterecek.

Haberin Orjinal Linki:

Kaç paraya gitmiş acaba.
Bi de Mehmet Abi bu forum hepimizin. Tüm üyelerin yaa, ben kendi hissemi satışa çıkarsam diyorum. Az çok bi şeydir o da nasıl olur.. Hiç yoktan bi pal vs alamaz mıyım..

Rckolik ile ilgili bir gelişme var mı Mehmet abi :)

Bi sabah uyandığımızda başka bi patron görmeyelim başımızda :laugh:

Hımmm düşündürücü. Yoksa forum satıldı da alıştıra alıştıra mı söyleniyor.. Ben şimdiden söyliyim, kendi hissemin ederini isterim..

serkan sinan' Alıntı:
Kaç paraya gitmiş acaba.
Bi de Mehmet Abi bu forum hepimizin. Tüm üyelerin yaa, ben kendi hissemi satışa çıkarsam diyorum. Az çok bi şeydir o da nasıl olur.. Hiç yoktan bi pal vs alamaz mıyım..
Valla onu ben de merak ediyorum Serkan :D

Bence hisseni bugün satma, ilerde daha büyük getirisi olacaktır ;D

Rasim Öztürk' Alıntı:
Rckolik ile ilgili bir gelişme var mı Mehmet abi :)

Bi sabah uyandığımızda başka bi patron görmeyelim başımızda :laugh:
Şu aşama bir şey yok ama olsa bir an düşünmeyiz verir geçeriz valla :lollol: :lol: :lol:

Mehmet abi biz en iyisi RCgroups'u alalım o zaman, hem bak hazır Helifreak'i de almış bir taşla iki kuş vururuz. :lollol:

Bu kadar adam bir forumu da alamıycaksak pes artık. ;D ;D

Türker Akgün' Alıntı:
Mehmet abi biz en iyisi RCgroups'u alalım o zaman, hem bak hazır Helifreak'i de almış bir taşla iki kuş. :lollol:

evet abi satmaktansa almak daha iyidir :laugh:

Türker Akgün' Alıntı:
Mehmet abi biz en iyisi RCgroups'u alalım o zaman, hem bak hazır Helifreak'i de almış bir taşla iki kuş vururuz. :lollol:

Türker Akgün' Alıntı:
Aşkın gözü kördür Rasim, Logo'yu alırken dolar kuruna baktın mı hiç. :laugh: :lollol: :lollol: :lol:

Doğru söyledin be Türker'im. O zaman bugün itibari ile para toplamaya başlayalım :laugh: :lollol:

Benden şimdilik bir 50 dolar çalışır , bakayım köyde satılacak bir arsa falan kaldıysa , oralardan da birşeyler çıkarabilirim... :lol: :lol:

Türker Akgün' Alıntı:
Aşkın gözü kördür Rasim, Logo'yu alırken dolar kuruna baktın mı hiç. :laugh: :lollol: :lollol: :lol:

Şimdi meraktan bakayım dedim Türker abi, hesap ekstrelerinden buldum detayını. Kargo dahil 533,32£ ödemişim, Pound kuru o zaman 3,94tl gibiymiş. Şimdi 4,33tl... O zaman dediğim zaman da 06.04.2015... Dört ayda 40 kuruş güzel artış :)

Zaten bişey almaz oldum. Geçen günlerde fastladde summer sale vardı her üründe %10, konusunu bile açmadım... Dediğin gibi aşkın gözü kör ama elde edince çok da heves kalmıyor yeni şeyler adına. İlla 700 serisi alırsın diyen abilerim var, bilemiyorum da içimden gelmiyor hiç... Onun kendisi, gereken sayıda liposu, ıvırı zıvırı kafadan 7-8bin lira belki daha fazla para demek. Tamam seviyoruz heliyi ama o kadar da değil :laugh: