heli pil

ahmedo01

Yeni Uye
Merhabalar
1 ay önce v911 siparişi vermiştim zaten buraya da konu açmıştım bugün geldi. Fakat kutuyu açtığımda içinden lipo pil çıkmadı. Neden böyle acaba bir fikri olan var mı? Banggood pilleri alıyor mu göndermeden önce.

heli pil

Kardeş ben 45 gün pil bekledim gelmedi. İade ettim muhtemelen pil konusu çok hassas olduğundan gönderim yapılmıyor olabilir. Bence helinin geldiğine şükret. 2 pil her türlü bulursun.

heli pil

pili yurtdisindan nasil alabilirim hizli bir kargo yapamiyorum banggoodda.

heli pil

Ben yurtdışından pil almayı başaramadım. Konu hakkında tecrübeli arkadaşlar yazacaktır birşeyler mutlaka. İlan ver bence forumdan belki çıkar elinde olan.

heli pil

V911 pili konusunda bir şey diyemem ama banggood pil gönderiyor. Gelmesi 1.5 ay sürse de 2 tane 3S 5000Mah pil daha dün elime ulaştı...

heli pil

icinde pil olmasi gerekiyordu paypaldan dispute yapsam pil ucretini alabilir miyim?

paypaldan dispute açmak yerine bence banggood ile iletişime geçin ve içinden pil çıkmadığını belirtin, banggod genelde size pili yollar hemen :D , zaten dispute açmak için paypaldan en fazla 45 gün geçmiş olması lazım para ödeme tarihinden itibaren bildiğim, sizin kaç gün oldu oda önemli ama banggood yollar gibi geliyor pili banada konuşursanız.