Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Don't you hear me calling low pass" mı diyor orda? Ne derse desin aynı anda ikisinin de havada ne işi varmış onu anlamadım ama uçak heliye çarpmış. Uçak için çok emek harcandığı belli ve sonuçta atomlarına ayrılmış olmasına hakikaten üzüldüm. Diğer yandan 450 büyük ihtimalle 50 dolara bu kazanın izlerini silmiştir Buradan çıkarılacak sonuç, heliciye bulaşmayın
Üzücü bir kırım ama denildiği gibi aynı anda iki modelin havada olması , yanlış bir hareket.O uçak benim olsa , bir de sahada 450 uçuran birini görsem , kesinlikle kaldırmazdım bile.Bence bu adam da böyle yapardı.Büyük ihtimal , helikopter kullanan modelcinin bir yanlışına benziyor bu iş.Nasılsa o büyük alan tarar , ben şuracıkta iki döndürüvereyim mi dedi ne dediyse işte....Yazık olmuş modellere......
Sıkıntı çok, herkes için söylemiyorum ama buradada bazı uçakçı arkadaşlar gökyüzünü babasının tarlası olarak gördüklerinden yakındır adana'da böyle bir video
Sıkıntı çok, herkes için söylemiyorum ama buradada bazı uçakçı arkadaşlar gökyüzünü babasının tarlası olarak gördüklerinden yakındır adana'da böyle bir video
Burada esas olan ne uçurulduğu değil kimin uçurduğu diye düşünüyorum Erhan
Eğer modelci arkadaşımız düşünceli ve kurallara uyan birisi ise ne ala, yok aksi bir durum var ise işte o zaman işiniz var demektir...Kalabalık toplulukların en büyük problemlerinden birisi ne yazık ki....
Biz burada uçak ve planörcülerden en az bi 100 metre uzakta takılıyoruz, zaten onlar da heliden korkuyor, tedirgin oluyorlar. Sıra bekleyelim desek, adamlar bi kalktı mı yarım saat inmiyorlar. Arada sohbete gidiyoruz. Sohbete gidiyoruz derken, muhabbet ederken modelleri hala havada oluyor Geçen hafta bi abimiz yeni motorlu planörünü uçururken bi ara gözü Rasim'in mcpx uçuruşuna takıldı, çok beğendi, oturdu izledi. Arada planöre de baktı. Kendisi aynı zamanda heli de uçuruyor, o yüzden Rasim'in mcpx ile ona çarpmasına da pek ses etmedi, olur öyle dedi geçti
Öyle ufak bi kazamız oldu, İlhan beye çarptı mcpx, şükür bi sıkıntı yok. Kontrol gidince hold çekmiştim gerçi ama yine de Allah korusun yüze gelse güzel olmazdı. Kuyruk motorunu falan değiştirmeye karar verdim zaten, protosa birkaç lipo daha alırken motoru da ekleyeceğim. Titreme yapıyor, arada sapıtıyor.
Tabii o arada İlhan beyin model hala havada, bazen bize dönüyor muhabbet ediyor. Arada da ufak ufak komutlar veriyor falan