Heli Almak Hk.

oguzzkaan

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Heli
Merhaba,

Doğru yere mi konu açtım bilmiyorum? V922 heli almıştım onun üstüne bi v922 parası harcadım biraz daha iyi olsun güzel olsun diye. Şimdide brushless yapmaya karar verdim eğlenceli oluyor küçük küçük denemeler. Satış bölümünde bir arkadaşın satılığa çıkarttığı 450 dominatoru gördüm, bu ürünü alsam mı almasam mı daha yeniyim acelemi etmiş olurum yoksa almamı önerir misiniz veya sıfır bi rtf mi alsam karar veremedim. Öneride bulunabilir misiniz? Nereden başlamam gerekli bilemedim ve kararsız kaldım.

Heli Almak Hk.

Şöyle bişey düşünebilirsin almak illaki havalandırmak demek değil, Emre bayağı uygun yazmış bence al kalsın, kendini hazır hissettiğinde uçurursun tabi o nun köşede durması çok sabır isteyen bir durum insanı dürter durur.

Heli Almak Hk.

Zaten kumanda felanda almam gerekecek. Onun icon aldiktan sonra belirli bir sure zaten kumanda icin kenarda duracak bencede alim kenarda dursun :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Heli Almak Hk.

Emre ile konustuk anlastik. Kendim icin hayirlisi olur ins.

Heli Almak Hk.

Bunlardan önce eğer simülasyon çalışmadıysan simülasyon kumandası alarak simülasyon çalış , büyük modelleri kullanmanda daha yardımcı olur :)

Heli Almak Hk.

Model dursun Doğukan'ın da dediği gibi kumandanı al kumandana uygun bir simülatör al ve kumandanla epey bir çalış, ben artık heli uçururum dersen ayarlarını yap uçur. şunu unutma kırım masrafları gerçekten ağırdır, bunu aşmak için bol bol simülasyon çalışmak lazım. Doğukan'ın kısa sürede ilerlemesinin sebebi bence simulatorler

Heli Almak Hk.

Bunu okurken bile simülasyon çalışıyordum ara verdim :lollol:
Sağol abi teşekkür ediyorum yorum için ve Oğuz kardeşim için söylediklerine hak veriyorum %p

Heli Almak Hk.

Var sim kumandam bgden dongle almistim fakat sabredemeyip yurt icinden de artec almistim bir tane :)