Hazır Kit

memmedow

Yeni Uye
Arkadaşlar merhaba;
İlk defa multicopter toplayacağım.
sizce aşağıdaki kiti almam uygun olur mu?
Yardımcı olursanız sevinirim.

ŞU KİT DE OLABİLİR:

Hazır Kit

merhaba
topla cağım kite çok yakın.
sorun yok bence...
benim liste
4 adet Xxd a2212 1000KV fırçasız motor
4 adet 30a fırçasız esc
4 x çift 1045l/r pervaneler
1x kk2.15 denetleyici
1 x bu zzer
1 x bağlantı kablosu seti
20 pairs/lo t 3.5 mm RC Gold Bull et Con nector Batte ry ESC Banana Plug with
F 450 Quadcopter Çerçeve takımı Tall İniş takımları Skid DJI F450 fpv
Multi-Copter ESC Power Battery Connection Board for RC KK Quadcopter SL
1set Nylon FPV Pan/tilt Camera Mount + 2pcs SG90 9g Servo Retail Promotion Dropship
RunCam2 HD 1080P 120 Degree Wide Angle WiFi FPV Camera
Easiercap utv007 USB2.0 Video Adapter with Audio 1 channel 1 chip utv007
FlyFun SkyWalker Fırçasız ESC Için Hobbywing LED Programı Kart RC Heli 40A 30A

Hazır Kit

Mehmet Bey Selam,

Erzurum da malesef Valilik il sınırları içerisinde izinsiz olarak yapılan uçuşlara yasak getirmiş, aşağıda bazı detaylar mevzut.

İki kitte birbirinin aynısı sayılır, en temel webte bu konfigürasyonla yapılmış 100 lerce uygulama video da bulabilirsin. Ama bir de kumanda seti ile Pil almanız gerekir Lipo pil için 3s 2200mah ile 5000mah arası alabilirsiniz.

Hazır Kit

Mehmet Ozdemir.' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba;
İlk defa multicopter toplayacağım.
sizce aşağıdaki kiti almam uygun olur mu?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Tekrar hoşgeldin Mehmet. Her ne kadar tanışma konusunda paylaşmış olsakda, bu işe başlamak için en yanlış zamanı seçmiş durumdasın bence.

Neden dersen, belki bilmiyorsun ama yeni IHA (İnsansız Hava Araçları" yönetmeliği çıktı. Özellikle başta Drone olmak üzere tüm hava araçlarına belli kısıtlamalar geldi.

Bunlar yetmiyor gibi bir de bazı illerin valilikleri de, ki bunda Erzurum da var, extra uçuş yasakları getirdi.

Tüm bunları değerlendirmeni tavsiye ederim :saygilar:

NOT: Ercan'la benzer şeyleri yazmışız ama kalsın dedim ;)

Hazır Kit

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Tekrar hoşgeldin Mehmet. Her ne kadar tanışma konusunda paylaşmış olsakda, bu işe başlamak için en yanlış zamanı seçmiş durumdasın bence.

Neden dersen, belki bilmiyorsun ama yeni IHA (İnsansız Hava Araçları" yönetmeliği çıktı. Özellikle başta Drone olmak üzere tüm hava araçlarına belli kısıtlamalar geldi.

Bunlar yetmiyor gibi bir de bazı illerin valilikleri de, ki bunda Erzurum da var, extra uçuş yasakları getirdi.

Tüm bunları değerlendirmeni tavsiye ederim :saygilar:

NOT: Ercan'la benzer şeyleri yazmışız ama kalsın dedim ;)

Bilgiler için teşekkürler. peki her bir uçuş için ayrı ayrı izin almam mı gerekiyor. Yoksa genel biz izin mi alınıyor?

Hazır Kit

Ercan ÇINAR' Alıntı:
Mehmet Bey Selam,

Erzurum da malesef Valilik il sınırları içerisinde izinsiz olarak yapılan uçuşlara yasak getirmiş, aşağıda bazı detaylar mevzut.

İki kitte birbirinin aynısı sayılır, en temel webte bu konfigürasyonla yapılmış 100 lerce uygulama video da bulabilirsin. Ama bir de kumanda seti ile Pil almanız gerekir Lipo pil için 3s 2200mah ile 5000mah arası alabilirsiniz.

Teşekkür ederim Ercan Ağabey ama şu yasak işi kötü oldu ;D

Hazır Kit

riskler ülkesinde yaşıyoruz.olmadı salonda masana koyarsın arada bakıp iç çekersin :)

• Beğen
Tepkiler: LEVENT UYGUN
Hazır Kit

barış altun' Alıntı:
riskler ülkesinde yaşıyoruz.olmadı salonda masana koyarsın arada bakıp iç çekersin :)

Uçacak multi, masada durmaz Barış abi :coolxf:

Hazır Kit

Mehmet Ozdemir.' Alıntı:
Uçacak multi, masada durmaz Barış abi :coolxf:

ben droneların hayatımızda teknolojik yönden çok farklı alanlarda yararlanılacağını düşüne n biri olarak ; bu kısıtlamaların ve yasakların çok uzun sürmeyeceğini ve kalıcı bir düzen getirileceğine inanıyorum.

ve de toplamak da uçurmak kadar zevkli bence :)

Hazır Kit

barış altun' Alıntı:
ben droneların hayatımızda teknolojik yönden çok farklı alanlarda yararlanılacağını düşüne n biri olarak ; bu kısıtlamaların ve yasakların çok uzun sürmeyeceğini ve kalıcı bir düzen getirileceğine inanıyorum.

ve de toplamak da uçurmak kadar zevkli bence :)

Bu yasaktan dolayı toplamaktan vazgeçeceğimi zannetmiyorum.. Tam bir bilgi alalım bakalım hele.

Hazır Kit

Mehmet Ozdemir.' Alıntı:
Bilgiler için teşekkürler. peki her bir uçuş için ayrı ayrı izin almam mı gerekiyor. Yoksa genel biz izin mi alınıyor?

Her uçuş için izin alınması gerekiyor.

Eğer ticari uçuş yapacaksan "3.şahıs mali mesuliyet sigortası da yaptırman" hem valilikten hemde Sivil havacılık genel müdürlüğünden izin alınması gerekmektedir.

Aşağıdaki link eski yönetmelik, ama pdf in sonunda, izin talep formu örneklerini görebilirsin.

Hazır Kit

Ercan ÇINAR' Alıntı:
Her uçuş için izin alınması gerekiyor.

Eğer ticari uçuş yapacaksan "3.şahıs mali mesuliyet sigortası da yaptırman" hem valilikten hemde Sivil havacılık genel müdürlüğünden izin alınması gerekmektedir.

Aşağıdaki link eski yönetmelik, ama pdf in sonunda, izin talep formu örneklerini görebilirsin.

Vay anam vayyy