Hasar Tamiri

mustafa.mendes

Yeni Uye
Elimdeki modelimin kuyruğu evde yanlışlıkla kırıldı. Daha önce balsa modelim olmadığı için tamirat için ne yapılması gerektiğinide bilmiyorum. Kaplamayı söksem tekrar kaplayamam. Elimde tamirat için gerekli alet yok. Aslında helikopterciyim ama uçağa çok özendiğim için almıştım modeli. Bunun tamiratını yapabilecek var mıdır? ve ne kadar bir masraf çıkartır bana?

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

1.000.000.000.000.000.000 $ maliyeti var... durum vahim...

Hasar Tamiri

mustafa.mendes' Alıntı:
Elimdeki modelimin kuyruğu evde yanlışlıkla kırıldı. Daha önce balsa modelim olmadığı için tamirat için ne yapılması gerektiğinide bilmiyorum. Kaplamayı söksem tekrar kaplayamam. Elimde tamirat için gerekli alet yok. Aslında helikopterciyim ama uçağa çok özendiğim için almıştım modeli. Bunun tamiratını yapabilecek var mıdır? ve ne kadar bir masraf çıkartır bana?
Böyle selamsız sabahsız bu forumdan istifade etmeniz çok zor Mustafa Bey......

Hasar Tamiri

Kusuruma bakmayın Mehmet Bey. Bir telaşe ile başlık açınca böyle oluyor. Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum. [emoji4]

Hasar Tamiri

Selçuk TUNÇER' Alıntı:
1.000.000.000.000.000.000 $ maliyeti var... durum vahim...
Sanırım bu kadarını ödeyemem. Şaka için de minnetarım.(!) Bunun bir tariz olduğunu ve maliyeti olmadığını mı düşünmem gerekiyor?

Hasar Tamiri

Biraz epoksilik bir iş gibi...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasar Tamiri

rudder in kirilan yuzeyinde araya giren kaplamayı falcata yada bisturi le ince ince kaldir , kirilan yuzeye bulabilirsen devcon 30 dk epoksi kullan , epoksi 2 parca gelicek sertlestirci ve reçine yarı yarıya ayri bir kapta iyice karistirip yuzeysel sur , parcalari birlestir mumkunse ahşap mengenesi bul balsayi ezmeden sıkıstır 8 saat beklet rudderin 90 derece olmasina ozen goster , birlestirirken yuzeyden kenarlara akan fazla epoksiyi alkollu bezle yada yuksek derece alkollu kolonyayi beze dokerek sil .