Haritacı yeni üyeyim.

ilyadaharita

Yeni Uye
Web sitesi
www.ilyadaharita.com.tr
Arkadaşlar foruma üye olma sebebim model uçaklara olan ilgim. Henüz bir yerden başlayamadım. ama başlamak istiyorum. hobimi ilerletip model uçağa koordinatlı resim çekme sistemi eklemek istiyorum. haritacılık mesleğinde kullanılıyor. hayırlısı bakalım. umarım iyi arkadaşlıklar edinirim. ve projeme ulaşırım.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Haritacı yeni üyeyim.

Beytullah Bey hoşgeldiniz,

Biz forum sakinleri olarak modelciliği genellikle bir hobi olarak yapıyoruz. :) Zaman zaman bizimde projelerimiz oluyor ama bizimkiler genelde keyif arttırıcı projeler oluyorlar. :laugh:

Siz anlaşılan mesleğinizde de fayda görecek şekilde bu hobiyle ilgilenmeyi tercih ediyor ve bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyorsunuz. :thumbup:

Şimdiden keyifli bir hobi edinmenizi ve projelerinizde başarılı olmanızı dilerim. %p

Bir şeye değinmeden geçemeyeceğin mesajlarınızı neden bu kadar büyük puntolarla ve kalın yazıyorsunuz, özel bir sebebi var mı acaba?

Keyifli forumlar. :saygilar:

Haritacı yeni üyeyim.

punto konusunda özel bir sebep yok. ben yakını göremediğim için şu an gözlüksüz yazıyorum. Belki herkesi kendim gibi düşünüyorum. model uçak üzerine belki yüzlerce video izledim. Hep ilgi alanım idi. ama mesleki yöndende fayda sağlasın diye girmeye karar verdim. bu konu üzerine bilgi sahibi olmak istiyorum. belki ileride kendi uçağımı kendim yaparım. aynı koordinatta uçan için auto pilot diye bişey varmış. bu konuda bilginiz var mı?

Haritacı yeni üyeyim.

Ben bu konuda kendimi bilgili görmüyorum ama forumumuzda faydalı konular ve bilgili arkadaşlar bulabileceksinizdir. :saygilar: