Hanımlara okutalım

Murathanaksoz

Çalışkan Uye
Web sitesi
www.youtube.com
İlgi Alanı
Multikopter
Güzel bir yazı oldu bence. Belki eşlerimiz,hanımlarımız bunu okursa yaklaşımları daha başka olur. Yazarımız da bir hanım zaten ;)

( Umarım foruma ters bir paylaşım olmamıştır, sevgiler,saygılar.. )

Ben özellikle son kısmı çok beğendim. Anlaşılan hanımlar konusunda bizler çok şanslıyız :thumbup: Alllah herkese nasip etsin diyorum %p

Emin olun onlar, şu hayatta en çok zevk aldıkları şeyi yapmak istiyorlar. Üstelik size bir sır vererek yazımı bitiriyorum; sizden gizli yapmaktan nefret ediyorlar, sürecin her anını aslında size anlatmak, çocuk gibi mutluluklarını paylaşmak istiyorlar. Şimdi bir kere daha düşünün ve bence yaptıkları işe saygı ve destek gösterin.

Paylaşım için teşekkürler Murathan. :thumbup:

Özellikle hobimizle ilgili bayanların bu tip paylaşımlarının sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor malesef. Kalemine sağlık, keyifle okudum. :bravo:

Hanımlara okutalım

Murathan cok guzel bir yazi olmus paylasim icin tesekkurler. Olmayan Mustakbel esim icin rezerve :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murathan çok güzel bir paylaşım olmuş. Özellikle hobiye yeni başlayan benim gibilerin eşlerinden duydukları, benimle bu kadar ilgilenmiyorsun, lafları üzerine kesin okutulması gereken bir yazı...

Eşimin okuduktan sonraki yorumu mükemmeldi. ;)

Hanımlara okutalım

Murat Güven' Alıntı:
Murathan çok güzel bir paylaşım olmuş. Özellikle hobiye yeni başlayan benim gibilerin eşlerinden duydukları, benimle bu kadar ilgilenmiyorsun, lafları üzerine kesin okutulması gereken bir yazı...

Eşimin okuduktan sonraki yorumu mükemmeldi. ;)

Vallahi benim de kız arkadaşım yazdı zaten :laugh:) Zehri veriyorum ona da uçursun diye ;D

bu konuda bende şanslılardanım...ilk modelim v911 in denge çubuğundaki metal düşmüştü elde başka heli yok siperişler beklemede eşim imdadıma yetişti.
metal yerine amalgam dolgu ile doldurdu...uçmaya devam...bazen mekanik olaylarda yardım istiyorum çok hoşuna gidiyor.böylece birlikde vakit geçirmeiş oluyoruz...
modelci aynı zamanda kurnaz yaratıcı ve fırsatları değerlendiren karakterde olmalı :laugh:

Hanımlara okutalım

barış altun' Alıntı:
bu konuda bende şanslılardanım...ilk modelim v911 in denge çubuğundaki metal düşmüştü elde başka heli yok siperişler beklemede eşim imdadıma yetişti.
metal yerine amalgam dolgu ile doldurdu...uçmaya devam...bazen mekanik olaylarda yardım istiyorum çok hoşuna gidiyor.böylece birlikde vakit geçirmeiş oluyoruz...
modelci aynı zamanda kurnaz yaratıcı ve fırsatları değerlendiren karakterde olmalı :laugh:

Ahahahha aynı model aynı olay benim de başıma gelmişti ;D