Merhaba.Turnigy 9X V2 kumandamın arızalanması nedeniyle yeni bir kumanda arayışına girdim.Şuan için alternatiflerim arasında uygun bir seçenek olacağını düşündüğüm Radiolink AT10II,Radiolink AT9S,FrSky Taranis QX7 var.Radiolink'in her iki kumandası da teknik özellikler ve fiyat olarak birbirine çok yakın buna karşın AT9S ergonomiden dolayı daha çok öneriliyor.Fakat AT9S'in dış görünümü pek içime sinmedi.Kullanıcıların tavsiyelerine önem veren biriyim fakat alacağım ürün içime sinmeli.Radiolink de tercih edebilirim, Taranis QX7 de.QX7'yi kargo dahil 460TL gibi bir fiyata Banggood'da buldum.Yazılımının OpenTx olması ve görünüşü daha hoşuma gitti sanki fiyat olarak da uygun.Kumandadan şimdilik beklentim beni yarıyolda bırakmasın ve sinyal kopma sorunu çıkarmasın.Bir kumandadaki temel özellikler(Dual Rate,Expo,End Point,..vb) olsun yeterli.Zaten 1 tane modelim var patlar motorlu Phoenix Tiger3 modelinde kullanacağım ve ilerde Futaba,Hitec,Graupner gibi daha iyi kumandaları alma planım var.Sizlerin de değerli görüşlerini almak isterim.Bir öğrenci için farklı önerileriniz varsa memnuniyetle dinlemek isterim ve önem veririm.Selamlar.