N Neo911 Yeni Uye Katılım 3 Şub 2018 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Yaş 44 3 Şub 2018 #1 herkese iyi akşamlar Hangar 9 corsair F4u- motorunu türkiyeden temin edebileceğimiz bir yer var mı ?
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,795 Tepkime puanı 43,713 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 3 Şub 2018 #2 Hangar 9 yardım Google aramasında çıkmıyorsa bulmanız ne yazık ki zor. Ama bir de şu listedeki sitelerin içinde aratma yapabilirsiniz. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Hangar 9 yardım Google aramasında çıkmıyorsa bulmanız ne yazık ki zor. Ama bir de şu listedeki sitelerin içinde aratma yapabilirsiniz. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,037 Tepkime puanı 23,650 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 4 Şub 2018 #3 Hangar 9 yardım Hangar 9 Corsair modelinin en az iki farklı boyu olduğunu biliyorum. Biri 0.50'lik diğeri 60 cc'lik.
Hangar 9 yardım Hangar 9 Corsair modelinin en az iki farklı boyu olduğunu biliyorum. Biri 0.50'lik diğeri 60 cc'lik.
Celalettin Yazkan RcFanatik Katılım 11 Ocak 2013 Mesajlar 3,614 Tepkime puanı 3,131 Yaş 59 Konum istanbul/çekmeköy İlgi Alanı Uçak 4 Şub 2018 #4 Hangar 9 yardım Ersin Senay' Alıntı: herkese iyi akşamlar Hangar 9 corsair F4u- motorunu türkiyeden temin edebileceğimiz bir yer var mı ? Genişletmek için tıkla ... Emin bey biraz daha detay hangi motoru arıyorsunuz, uçak hangi size? En azından varsa kutu resmi üzerindeki bilgiler var mı? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangar 9 yardım Ersin Senay' Alıntı: herkese iyi akşamlar Hangar 9 corsair F4u- motorunu türkiyeden temin edebileceğimiz bir yer var mı ? Genişletmek için tıkla ... Emin bey biraz daha detay hangi motoru arıyorsunuz, uçak hangi size? En azından varsa kutu resmi üzerindeki bilgiler var mı? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi