[Gorseller] : Yuvacık Buluşması - 01.12.13

Mehmet Kucuksari

Administrator
İlgi Alanı
Heli
Hava acaba soğuk mu, kapalı mı olacak derken :rolleyes: yazdan kalma güneşli bir günde güzel bir buluşma oldu yeni yazlık mekanımız YUVACIK Sahamızda :thumbup:

Sağolsun Mordo abimiz taaa Istanbu'dan gelerek bizlere eşlik etti. Türker kardeşimin sahada yaşadığı küçük bir teknik problemi saymaz isek tek kelime ile harika bir gün oldu. Muhabbet, çay ve uçuşlar derken gün nasıl geçti anlamadık %p

Buyrun görsellerimiz :saygilar:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Videolarımız :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Benim ve Mordo Abimizin diğer uçuşları ;)

Çok güzel gün olmuş :) mordo abinin 550 nin maşallahı var %p yakında bi 550 videosuda benden :laugh:

DenizSERT' Alıntı:
Çok güzel gün olmuş :) mordo abinin 550 nin maşallahı var %p yakında bi 550 videosuda benden :laugh:
Sağolasın Deniz, gerçekten güneşli ve keyifli bir gündü. Bu arada 550 :rolleyes: Yoksa yeni bir model mi aldın ???

Çok güzel bir gündü ve harika bir hava. :thumbup:
Keyifler yerinde sohbet ve muhabbet şahaneydi. :)

Günün en ilginç olayı ise daha ilk pilimin 10. saniyesini uçarken tic-toc sırasında hold'u çekerek 450 mi hasarlamam oldu. :laugh: Neyseki sadece iki adet rotor linkinin değişimiyle hallolacak bir hasar meydana geldi, çok şanslıydım. :D

Mehmet ve Morda abilerime teşekkürler bu güzel gün için. :saygilar:

Çok keyifli bir gün yaşadık Bol bol uçtuk muhabet ettik daha ne isteriz...
Teşekkürler Mehmet ve Türker bey
Selem ve sevgiler.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Sağolasın Deniz, gerçekten güneşli ve keyifli bir gündü. Bu arada 550 :rolleyes: Yoksa yeni bir model mi aldın ???
öyle oldu biraz, çok fazla tepki veriyorsun abi :coolxf:

DenizSERT' Alıntı:
öyle oldu biraz, çok fazla tepki veriyorsun abi :coolxf:
Doğru aslında neden bu kadar şaşırdım ben de anlamadım :laugh: Neyse şaka bir yana merakla bekliyoruz 550 ile uçuş videosu ve yorumlarını ;)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Doğru aslında neden bu kadar şaşırdım ben de anlamadım :laugh: Neyse şaka bir yana merakla bekliyoruz 550 ile uçuş videosu ve yorumlarını ;)
Sağol abi aslında başımı kaldırabilsem okuldan ve işten bu zamana kadar kullandıgım topladıgım bütün modeller hakkında toplu bir başlık yazıcam ama vakit bulamıyorum.

550 yi şuan align servolar align motor castle esc mikado vbar ve gens ace 60-120c lipo ile toplayacağım ilerde escyi yep ile değiştirip vbarla governor edicem ayrıca birkaç upgrade planlıyorum. Güzel bir model olacak gibi :)

Arkadaşlar, belli ki keyifli bir gün olmuş, daim olsun. Bu gün ben de sizlerle olmak isterdim, ama Cihan'ın yeni uçağının ilk uçuşu ve Arslan Bey'in Edge'ın Serdar Salta pilotajında ilk uçuşu nedeniyle aranızda olamadım. :( Kısmet başka sefere inşallah!

Atos portos aramis olarak uçmuşsunuz yine. Arslan abinin uçuşu için bende solaklardaydım. hem sizin hem de kendi adıma keyifli bir gündü .Bir ara gelip uçmak isterim çiçeğim hem de muhabbet ederiz özledim sizleri.

Omer Erkan' Alıntı:
Arkadaşlar, belli ki keyifli bir gün olmuş, daim olsun. Bu gün ben de sizlerle olmak isterdim, ama Cihan'ın yeni uçağının ilk uçuşu ve Arslan Bey'in Edge'ın Serdar Salta pilotajında ilk uçuşu nedeniyle aranızda olamadım. :( Kısmet başka sefere inşallah!
Inşallah abi :)

Hüseyin GENCER' Alıntı:
Atos portos aramis olarak uçmuşsunuz yine. Arslan abinin uçuşu için bende solaklardaydım. hem sizin hem de kendi adıma keyifli bir gündü .Bir ara gelip uçmak isterim çiçeğim hem de muhabbet ederiz özledim sizleri.
Aslında biz "Mahşerin 4 Atlısı" yız ama henüz 4. bulamadık :laugh: Biz de sizleri özledik abi :)

Güzel gün olmuş tabi uçacak mekan çok olunca her hafta ayrı bir yerden konu açılıyor :thumbup:

Darısı başımıza hanımı kandırıp izmit li yapabilsek 4. hazır.

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Güzel gün olmuş tabi uçacak mekan çok olunca her hafta ayrı bir yerden konu açılıyor :thumbup:

Darısı başımıza hanımı kandırıp izmit li yapabilsek 4. hazır.
Ahh, keşke be abi Izmit taşınabilseniz :embarras: ne harika olurdu :)

Bu arada bu mekan son haftalarda gittiğimiz aynı mekan. Sadece adını koymamıştık, bu hafta ismini koymuş olduk sadece :D