Goblin 770 Competition Sk 720 Maiden uçuş Erhan YILMAZ

efsunkar3356

Kıdemli Uye

Bugün artık dayanamadım. Malum cumartesi yağmur vardı. Pazar mesayi vardı. Bugün izin gününde evde oturarak geçirmek istemedim. Ve 4 uçuş taptım. Ilk ikisi hover idi. Diğer ikisi alan turuydu. Kaldı 1 uçuş ondan sonra modelin rodajı bitecek işallah.

Kafa turu videoda 1600 idi. Goblin 770 Competition da düşük kafa turunda gövdede titreme oluyor. Daha sonraki uçuşlarda Idıl 1 de 1800 rpm de titreme kalmadı.. Yani 770 de düşük rpm uçulamıcak. :laugh: :laugh: :laugh:

Keyifli seyirler

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

koyduğum log ekran alıntı sı. 4. uçuşa ait. hafif taklalara ve hafif yarım pyro hareketleri yaptığım uçuşa ait.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

hadi hayırlısı skidler yerden kesilmiş artık rodaj sonrası 3d performansınıda görürüz kardeşim . bende hafta sonu yağmurdan uçamadım bu gün 1 pil evin yanında uçtum telemetriyi deneyeyim dedim volt ve ısı süper ama rpm yine sapıttı palleri çıkarınca düzeliyor demek palsiz uçmak gerekiyor :)

Ynt: Goblin 770 Competition Sk 720 Maiden uçuş Erhan YILMAZ

Muammer Akbulut' Alıntı:
hadi hayırlısı skidler yerden kesilmiş artık rodaj sonrası 3d performansınıda görürüz kardeşim . bende hafta sonu yağmurdan uçamadım bu gün 1 pil evin yanında uçtum telemetriyi deneyeyim dedim volt ve ısı süper ama rpm yine sapıttı palleri çıkarınca düzeliyor demek palsiz uçmak gerekiyor :)
Çok sağol teşekkürler. Palsiz uçuş iyi fikirmiş.

Yeni modelin hayırlı olsun erhan Pilotajımın en üst noktasında tercih edeceğim bir model ufaktan araştırmalara başladım

Tekrar kırımsız uçuşlar hayırlı olsun

Emre BİÇEN' Alıntı:
Yeni modelin hayırlı olsun erhan Pilotajımın en üst noktasında tercih edeceğim bir model ufaktan araştırmalara başladım

Tekrar kırımsız uçuşlar hayırlı olsun

emre çok sağol teşekkürler yorumun için. eğer ileride böyle bi model düşünüyorsan elektironik çok önemli. elektironiği öyle almak lazımmki. ileriki model lerinde ekonomi olarak yormasın.

Skidler yerden sağsalim kesilmiş cok şükür :) cepten seyredince helideki salınımı fark etmedim. Enterans Goblin 500 bazı kafa devirlerinde buna benzer sorun yasanabiliyormus, manual yazıyordu.

ESC Log dosyasında sıcaklık degeri cok iyi. Ripple degerine de bakmak lazım. 3d yaptığın bir uçuşa ait Log inceleyelim bakalım Power put degeri nerelere gelecek..

Tekrar hayırlı uğurlu olsun Erhan kardeşim, kırimsiz günlerde

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Skidler yerden sağsalim kesilmiş cok şükür :) cepten seyredince helideki salınımı fark etmedim. Enterans Goblin 500 bazı kafa devirlerinde buna benzer sorun yasanabiliyormus, manual yazıyordu.

ESC Log dosyasında sıcaklık degeri cok iyi. Ripple degerine de bakmak lazım. 3d yaptığın bir uçuşa ait Log inceleyelim bakalım Power put degeri nerelere gelecek..

Tekrar hayırlı uğurlu olsun Erhan kardeşim, kırimsiz günlerde

abi ıdıl 1 e alınca gidd. ben bunu hsp kafa yapısına yordum. demmekki hsp kafa low rpm i kaldırmıyor. zaten benim içinde sıkıntı değil.

ribble değeri max:0,87 civari idi castle kondansitor kullandığım için. on dan yana sıkıntı yaşıcağıı sanmıyorum ma ginede sıkı markajdayım. bu arada koyduğum log ekran alıntı sı. 4. uçuşa ait. hafif taklalara ve hafif ve yarım pyro hareketleri yaptığım uçuşa ait.

Hayırlı olsun Erhan, makina mükemmel görünüyor. :thumbup: :halay: :yuppi:

Hayırlı olsun Erhan , kırımsız uçuşlar dilerim. :thumbup:

Hayırlı olsun,

Modelin kafa devrini sıcaklık v.b değerleri nereden Görüyorsunuz? Ayrıca Goblin de sanki düşük devirde titreme normal bir şey gibi Belirtilmiş Mehmet beyin manuel de yazıyor dediği.

ÖZKAN KAYA' Alıntı:
Hayırlı olsun,

Modelin kafa devrini sıcaklık v.b değerleri nereden Görüyorsunuz? Ayrıca Goblin de sanki düşük devirde titreme normal bir şey gibi Belirtilmiş Mehmet beyin manuel de yazıyor dediği.
Kumanda ana ekranına ilave gelen diger ana ekranlar sayesinde anlık, max, min degerleri görebiliyoruz. Genelde uçuş sonrası max ve min değerlerle ilgileniyoruz. Bir de bu degerlere alarm tanimlanabiliyor bunlar aktif olarak kullanılıyor.

Goblin bu durum normal demek istemedim. Sadece yapısal bir durum ve bu konuda manualde uyarı var demek istedim. 1800 yaparsa devri 1900 yaparak bu sorunlu kısımdan kurtulmuş oluyoruz.

ÖZKAN KAYA' Alıntı:
Hayırlı olsun,

Internette 1450 rpm de de uçanlar var.

Bide telemetri daha çok Nitro larda sıcaklık için çok elzem. Elektirikli modellerde belki pil voltajı için kullanılabilir.

Hayırlı olsun kırımsız uçuşlar :)

Sıradaki model inşallah Gaui Nx7 olur :D

Çok sağol teşekkürler. 770 den sonra ra olursa heralde Speed olur.. [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

telemetri volt için süper ısı olarak dediğin gibi hoverde 50 dereceyi geçmiyor çok istediğim rpm yi birtürlü oturtturamadım yarın rpm kablosunu uydu kablosunun içindeki örgülü kabloyla kaplayıp - kutup tan bu kabloya bağlantı yapacağım bu şekilde deneyeceğim son çare olarak :D