GOBLİN 770 COMPETITION KUTU AÇILIMI VE TOPLAMA SÜRECİ

efsunkar3356

Kıdemli Uye
Buyrun kutu açılımı

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Düşünceler:

- 770 de gelen main gear ve Pinyon. Her ikiside metal (aliminyum alaşımlımı yoksa demir alaşımlımı onu bilmiyorum.) ama çok tuttum. Goblin işi çok sağlam tutmuş.

- videoda belirttiğim gibi plastik iniş takımlarını kullammıcam . Normal demir ve carbondan olan iniş takımı ile sert insen bile en fazla Carbon iniş takımı eğiliyor. Ama yan yatmıyor heli. Plastikte ise kırılıyor direk paller é elveda.

..........

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
......Gelelim Goblin 770. Gordugum kadari ile performans olarak 700 ile ayni. Ama Simdi benim anlamadigim nokta nasil oldugu ?? Bir ara 700 ve 7700 teknik detaylarina bir bakmam lazim. Ayni elektronik ayni ucus suresi ve birbirien yakin performans ?? Fakat daha buyuk pal ve daha agir Heli ??

Diger bir soru da esas sen ne hissediyorsun ucus sirasinda ? 770 nin 700 ucus hisseyati olarak artisi var mi ? Yoksa sadece gorsel olarak 1 tik daha mi buyuk sadece olay bu mu ??

boom kısımını çıkarırsan ön kısım yani kafa kısmı 700 compatitionla aynı. 770 in farkı boom u 5 cmm daha uzun olması lazım. ve paller 770mm(7 cm uzun.) kuyruk palleri 110mm(5 mm daha kısa)

goblin 700 kullanan herkez 770 e geçebilirmi diye sorarsanız?
cevebım:eğer elektiroğiniz (özellikle motor ve esc) üst derece olmalı. piller de en az 5000 amper olması lazım. uzun vade için de 60c gibi bir değerlere sahip olması gerekir.

gelelim uçuş karaktistliğine:
770 ün 700 den 12s setup olarak çok büyük bir üstünlüğü yok. sadece havada daha heybetli gözüküyor. ve malum pal sesleri daha ürkütücü. daha önceki goblin 700 üme göre aşşa kalır yanı yok. bana göre artısı var. yalnız havada çok daha asi, yani helikopter 700 e göre çok çabuk yer değiştiriyor. bir orda bir burda. örnek vermek gerekirse düz tik tak yaparken normalde heli aşşa yönde iltifa kaybederken, 770 de ise tam tersi yukarı çıkıyor heli. yani daha az pich hareketi istiyor anladığım kadarı ile. yan tic tok da çok daha basit yapıyor. bn bunu pallerin uzunluğuna bağlıyorum. bi anlamda benim verdiğim yanlış pich leri amörte ediyor :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ynt: GOBLİN 770 COMPETITION KUTU AÇILIMI VE TOPLAMA SÜRECİ

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Binbir kere maşallah.

Erhan kardeş ilk videoyla açılışı yaptın hafta sonu için maiden varsa şu an frame ve mekanik montajı bitmiş olması lazım yanında olsam yardım ederdim kurulumda ;D yalnız 23T pinion az geldi bana eğerki 700 deki elektroniği kullanacaksan neyse bu konularda sen çok daha bilgilisin ve deneyimlisin hayırlısıyla uçuş videosunuda bekliyoruz akabindede 3d videolarını :thumbup:

Bu ne hız böyle, maşallah, nazar değmesin.....

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Muammer Akbulut' Alıntı:
Erhan kardeş ilk videoyla açılışı yaptın hafta sonu için maiden varsa şu an frame ve mekanik montajı bitmiş olması lazım yanında olsam yardım ederdim kurulumda ;D yalnız 23T pinion az geldi bana eğerki 700 deki elektroniği kullanacaksan neyse bu konularda sen çok daha bilgilisin ve deneyimlisin hayırlısıyla uçuş videosunuda bekliyoruz akabindede 3d videolarını [emoji106]
Goblin 770 de 2000 rpm Max malum paller 770 mm.

Muharrem yardım etmiş gibi oldun çok sağol teşekkürler.

Ynt: Ynt: GOBLİN 770 COMPETITION KUTU AÇILIMI VE TOPLAMA SÜRECİ

rafet odabaş' Alıntı:
Bu ne hız böyle, maşallah, nazar değmesin.....

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Çok sağolun teşekkürler. Uğraşıyoruz işte.

Süpersin Erhan, biz hayırlısıyla modeli bir alsak falan derken sen kuruluma başlamış nerdeyse bu akşama maiden'ı yapacakmışsın. :lollol: :lol:

Model de sana yakışmış, palleri hiç yere değmesin inşallah. :thumbup:

Uçuşlar da tadından yenmeyecek eminim ki. :yuppi: Merakla bekliyoruz falan diyeceğim ama sen bu hızla bizi hiç merakta bırakmaz birkaç güne uçuş videosunu da koyarsın bence. :laugh:

Türker Akgün' Alıntı:
Süpersin Erhan, biz hayırlısıyla modeli bir alsak falan derken sen kuruluma başlamış nerdeyse bu akşama maiden'ı yapacakmışsın. :lollol: :lol:

Model de sana yakışmış, palleri hiç yere değmesin inşallah. [emoji106]

Uçuşlar da tadından yenmeyecek eminim ki. :yuppi: Merakla bekliyoruz falan diyeceğim ama sen bu hızla bizi hiç merakta bırakmaz birkaç güne uçuş videosunu da koyarsın bence. :laugh:
Inşallah cumartesi eğer o gün olmazsa pazartesi.

Pazara yetiştirelim bence. Ama arabaya nasıl sığacak onu düşünüyorum. Artık tepeye bağlarız :lollol: :lol:

İlker Sönmez' Alıntı:
Pazara yetiştirelim bence. Ama arabaya nasıl sığacak onu düşünüyorum. Artık tepeye bağlarız :lollol: :lol:
Abi pazar çalışıyorum. :( gidebilirsek cumartesi gideriz. Bide kaloriyi çıkarınca arabaya sığar diye rivayetler var. :laugh:

Muammer Akbulut' Alıntı:
Türker bey goblin sırası artık sende bir 770 de sana yakışır :thumbup:
Layık gördüğünüz için teşekkür ederim Muammer Bey. :saygilar: Nasip tabi ama kısa vadede biraz zor gibi.

Sizin modeller bizim envanterde sayılır zaten öyle değil mi . :lollol: :lol: :RCKolik:

Türker Akgün' Alıntı:
Layık gördüğünüz için teşekkür ederim Muammer Bey. :saygilar: Nasip tabi ama kısa vadede biraz zor gibi.

Sizin modeller bizim envanterde sayılır zaten öyle değil mi . :lollol: :lol: :RCKolik:
Aynen