- İlgi Alanı
- Hepsi
Tüm form arkadaşlarına merhaba. bugün başımdan geçen bir olayı paylaşmak istedim.
öğlen vakitlerinde evden 25 adım atarak uçuş alanıma indim
her şey çok hoş taktım pili verdim gazı
5-10 sn kadar normal modda sole bi döndüm edrafımda. sonrasın %100 ıdle açtım ( her zaman yaptığım şey ) 15*20 sn. ısınma turları içerisindeki iken,
aniden modelden bişi koptu havada uçuşunu gördüm ( ancak kuyrukta bişi oldu sandım ) baktım motor boşta dönüyor, hold mold otorotasyon derken bu hali ile ancak indirebildim.
modeli aldım inceledim, çok şükür zemininde yumuşak olmasından hiç bir + kırım olmadı.
kırılan parça ise ( havada ana dişliymiş ) sebebi ne nasıl oldu hiç bir fikrim yok.
*** goblinci arkadaşlar ana dişli lazım.elinde fazlalık olan varmı.
*** bir adet te supra x 6 Numara konnektör lazım.
öğlen vakitlerinde evden 25 adım atarak uçuş alanıma indim
her şey çok hoş taktım pili verdim gazı
5-10 sn kadar normal modda sole bi döndüm edrafımda. sonrasın %100 ıdle açtım ( her zaman yaptığım şey ) 15*20 sn. ısınma turları içerisindeki iken,
aniden modelden bişi koptu havada uçuşunu gördüm ( ancak kuyrukta bişi oldu sandım ) baktım motor boşta dönüyor, hold mold otorotasyon derken bu hali ile ancak indirebildim.
modeli aldım inceledim, çok şükür zemininde yumuşak olmasından hiç bir + kırım olmadı.
kırılan parça ise ( havada ana dişliymiş ) sebebi ne nasıl oldu hiç bir fikrim yok.
*** goblinci arkadaşlar ana dişli lazım.elinde fazlalık olan varmı.
*** bir adet te supra x 6 Numara konnektör lazım.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol