goblin 380 yenileme çalışmaları,,,

adnan_kaptan

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Heli
:saygilar:e Arkadaşlar merhaba, bugün çok ama çok mutluyum,ilk defa modelimi,kendim dağtttım, yeniden topladım,escyi değiştirdim hobbywing, v 4le değiştirdim,ve bütün ayarlarını
kendim yaptım,bu arada esc konusunda Emre Kaman kardeşimin yardımlarını da aldım,ona çok teşekkür ederim,servolar bk oldu,hepsine kablo koruma uygulandı,tail servomuzda mks oldu
bütün ayarlarını da kendim yaptım, bakın hep kendim diyorum,mazur görün çok sevinçli olduğum için,bu sitenin bana kattıklarına inanamıyorum,ilk girdiğimde aleron,rudder,pitch gibi bir sürü
teknik terimin ne olduğunu bile bilmiyordum,şimdi hepsini biliyor ve ayarlıyabiliyorum ,Mesut Sert kardeşimin de yardımlarına çok teşekkür ediyorum, ama rc koliğin yardımların en büyüğü o ,
emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, iyi ki varsınız , çalışmalarımı ve sevincimi sizlerle paylaşıyorum, o kadar güzel ayar olduki ,kumandayı yere koy kendi uçsun şeklinde ,
hepinize saygılar sunuyor,kırımsız uçuşlar diliyorum, saygılarımla

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

goblin 380 tatlı bir model abicim ama ilk uçuşlarda açıları fazla verme ;D ben şu an cyclic 7.5 pitch 12 olarak ayarladım çok atik model

Adnan abi çok yakışıklı olmuş model.Masallah.Elinize sağlık. Sizde benim gibi çok titiz çalışıp, kuruyorsunuz modeli.
İşçilik 10 numara .
Ne zaman isterseniz desteğe hazırım abi.
Keyifli uçuşlar dilerim.

Abi ellerine saglik. Ufak bir katkim olduysa ne mutlu bana. Ben sadece bir iki tuyo verdim, isi sen yaptin :)

Insanin kendi topladigi bir modelin ucmasi kadar guzel bir sey olamaz :thumbup: Gordugum kadari ile iscilik de 10 numara. Ellerimize saglik Adnan bey :bravo:

Eger bu corbada RCkolik olarak bizim de kucuk bir tuzumuz varsa ne mutlu bize :RCKolik:

Unutmadam Canopy Fusino galiba, dogru mudur ??

Adnan bey modelinizi gule gule kullanin.
Benim size bir sorum olacak, yeniledim dedinize gore onceden baska elektroniklerle kullaniyordunuz anladigim kadariyla onceki ekipmanlariniz (esc servo vb) nelerdi ve sıkınti oldugu icinmi degistirdiniz yoksa keyfekedermi ? Tsk.

:saygilar: Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim,Mehmet bey canopy canomod xlc tamamen karbon , çok hoşuma gitti, elektronik sorusuna gelince , tamamen keyiften,
değiştirdim , saygılar,,, :agreed:

:saygilar: aynen öyle yaptım Muammer kardeşim,,, %p

adnan hocam, maşallah ne goblin yaptın öyle,
vazgeçtiğin an mutlak ara beni olurmu. açık çek ;)

Hayırlı uğurlu olsun Adnan bey. :thumbup: Gerçekten çok donanımlı ve güzel bir model olmuş, nice kırımsız uçuşlarınız olsun inşallah. :halay:

Forumumuzla alakalı güzel sözleriniz içinde ayrıca teşekkürler, bizde bu sözleri duyduğumuza çok mutlu olduk. :RCKolik:

:saygilar: Türker bey sizin emeklerinizin yanında benim söylediklerimin,hiç lafı bile olmaz , tekrar teşekkür ederim ,,, :agreed: