GOBLİN 380 Taşıma Çantası ;)

Mesut SERT

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Multikopter
Evet arkadaşlar,benimde merakla beklediğim Goblin 380 Taşıma çantası bugün elime ulaştı.
Gerçekten yine hakkını vermiş Sab firması. İşçilik 10 numara olmuş. Tek çanta ile rahatça uçuşa gidebilirsiniz.
Ben çok beğendim. Umarım sizde beğenirsiniz.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

380 alacak olsam heliden once siparis edecegim bir aksesuar :thumbup: Bence de coook basarili ve sik bir dizayni var :bravo:

En azindan 570 cantasi gibi degil, model rahat girip cikabiliyor :laugh:

Hayirli olsun Mesut, guzel gunlerde zevkle kullan kardesim :halay:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
380 alacak olsam heliden once siparis edecegim bir aksesuar [emoji106] Bence de coook basarili ve sik bir dizayni var :bravo:

En azindan 570 cantasi gibi degil, model rahat girip cikabiliyor :laugh:

Hayirli olsun Mesut, guzel gunlerde zevkle kullan kardesim :halay:
Teşekkür ederim Mehmet abi. Dediğinizgibi gerçekten çok güzel bir dizaynı var. Stoğa girer girmez aldım valla. :)

Mesut yeni çantan hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim. %p
Çanta gerçekten çok kullanışlı ve kaliteli gözüküyor.
Tek çantayla uçuşa gidip gelmek eminim çok rahat olur. Sadece Goblin 380 olarak değilde tüm 450 Sınıfı helikopterler içinde kullanılabilir. Hatta ben bir tane benim dominatör içinde alabilirim. :D

ismail ŞENCAN' Alıntı:
Mesut yeni çantan hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim. %p
Çanta gerçekten çok kullanışlı ve kaliteli gözüküyor.
Tek çantayla uçuşa gidip gelmek eminim çok rahat olur. Sadece Goblin 380 olarak değilde tüm 450 Sınıfı helikopterler içinde kullanılabilir. Hatta ben bir tane benim dominatör içinde alabilirim. :D
Teşekkür ederim İsmail kardeşim. Dediğin gibi tüm 450 sınıfı modeller rahatlıkla sığar. 2 adet bile sığıyor. Nette incelerken gördüm. Sana da her zaman en güzeli yakışır zaten kardeşim.

Eyvallah Mesutum.
Bu arada yaptırdığımız Rckolik tşirtle' de takım olmuş keşke şöyle çantalı bi boy fotoda olsaydı çok güzel olurdu.. :thumbup:

ismail ŞENCAN' Alıntı:
Eyvallah Mesutum.
Bu arada yaptırdığımız Rckolik tşirtle' de takım olmuş keşke şöyle çantalı bi boy fotoda olsaydı çok güzel olurdu.. :thumbup:
Evet ya bizim renkleri kullanmislar :halay:

Aynen tam takım oldu dediğin gibi. Seni mi kıracam. En yakın zaman da foto çekip eklerim. :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Evet ya bizim renkleri kullanmislar :halay:
Aynen abi Sab Firması bizden ilham alıp tasarım yapmış. :lollol: Yakında bizim tşirtleri'de korsanlayabilirler biz tşirtlere lisans alsak iyi olacak. :lol:

Mesut abi hayırlısı olsun, çok güzel olmuş,
bende de takıntı oldu çanta işi bu ara, 450 metal çantam var, 500'e kumaş diktirip içine kendimce birşeyler yaptım,

çantanın rahatlığı hiçbirşeyde yokmuş valla :)

Güzel günlerde kullan :halay: :halay: :halay:

Teşekkür ederim Kağan. Dediğin gibi çok büyük rahatlık çanta. 2 aydır elimde taşıyıp duruyordum. Stoğa girer girmez hemen aldım o yüzden. Çok iy oldu.

Harika yapmışlar çantayı çok kullanışlı sana da böylesi yakışır Mesut beyciğim;) iyi günlerde kullan

Teşekkür ederim Selçuk. En iyileri senin olsun inşallah. [emoji106]

Mesut çanta bir harika. :thumbup:

Benim gaui X3 için acaba bir tane sipariş etsem mi diye düşünmeye başladım bile. :laugh:

Güzel günlerde kullan. :RCKolik:

Güle güle kullan, gayet şık ve kullanışlı bir taşıma çantası. Kumanda ve pillerinde konulabilmesi en büyük avantaj.

Kendi adıma güzel ve kullanışlı bir çantaya verilen paraya acımam.