Goblin 380 ile Güzel bir hafta sonu. . . :)

Mesut SERT

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Multikopter
Bugün hava çok güzel olunca hemen kaçamak yaptık. Güzel bir bulusma yaptık. Umarım beğenirsiniz. İyi seyirler.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Goblin 380 1.uçuş ZEAL BLADE TEST

Trex 700E PRO DFC HV SPEED FUSİLAGE

Goblin 380 2.uçuş

Video duzenleme gayet guzel olmus arkadaslar, ellerinize saglik :bravo: Ucus videolarinin yuklenmesini bekliyoruz :thumbup:

Bu arada dikkatimi paller cekti. Ana pal ve kuyruk pali Kit'in icinden cikan orjinal paller mi yoksa upgrade olarak mi aldin Mesut ?

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Video duzenleme gayet guzel olmus arkadaslar, ellerinize saglik :bravo: Ucus videolarinin yuklenmesini bekliyoruz [emoji106]

Bu arada dikkatimi paller cekti. Ana pal ve kuyruk pali Kit'in icinden cikan orjinal paller mi yoksa upgrade olarak mi aldin Mesut ?
Teşekkür ederim Mehmet abi.
Paller Zeal blade marka upgrade paller abi.
Malum sab firması nedense goblin 380 de malzemeden biraz çalmış. Kuyruk palleri plastik ti Carbon oldu. ana dişli plastik oda yakında cnc olacak. Ayrıca Servoların monte edildiği parçada CNC olacak abi. Hepsini yakında paylaşırım tekrardan.. :).
Ayrıca ilker abinin Speed nin küçük bir yavrusu olacak yakında. Canopy upgrade olacak. Bakalım artık.

Bu arada videoları çeken Selçuk kardeşime ayrıca Teşekkür ederim. Emeğine sağlık.

Mesut Sert' Alıntı:
Bu arada videoları çeken Selçuk kardeşime ayrıca Teşekkür ederim. Emeğine sağlık.
Ben tesekkur ederim Mesutagbi[emoji1]
Bu arada videonun 30. saniyesine kadar cok guzeldi[emoji12]
Yine harikaydin masallahin var [emoji106]

İlker Sönmez' Alıntı:
Goblin 700 papucu dama atıldı artık.
Yok abi 2 hafta dir goblin 700 uçuruyor um.video yok sadece. Sırayla. Ama goblin 380 her hafta uçuyor o ayrı. [emoji1] [emoji1]

Mesut ellerine sağlık kardeşim İstanbul'un kapalı havasından sonra senin videolar gözümüzü gönlümüzü açtı.
Tüm uçuş videoları çok iyiydi fakat favorim ilk video çok iyi hazırlanmış emeğine teşekkürler.
Yeni zeal pallerin 380'e çok güzel uymuş Güle güle kullan yeni kanopide geldiğinde eminim çok güzel gözükecektir. Torg Tşhirt te yakışmış sanki torg Firması bizim yaptırdığımız Tsirhtlerden Alıntı yapmış :lollol:
Bu arada videoları çeken Selçuk arkadaşımıza da teşekkürler. :saygilar:

Paller geldi niye haber vermiyorsunuz :) Benim de bir takım 550 palim olacaktı orada :)

ismail ŞENCAN' Alıntı:
Mesut ellerine sağlık kardeşim İstanbul'un kapalı havasından sonra senin videolar gözümüzü gönlümüzü açtı.
Tüm uçuş videoları çok iyiydi fakat favorim ilk video çok iyi hazırlanmış emeğine teşekkürler.
Yeni zeal pallerin 380'e çok güzel uymuş Güle güle kullan yeni kanopide geldiğinde eminim çok güzel gözükecektir. Torg Tşhirt te yakışmış sanki torg Firması bizim yaptırdığımız Tsirhtlerden Alıntı yapmış [emoji38]lol:
Bu arada videoları çeken Selçuk arkadaşımıza da teşekkürler. :saygilar:
Teşekkür ederim İsmail. Elimizden geldiğince güzel videolar paylaşalım Diyoruz.daha da güzel olacak inşallah. Malum 380 biraz küçük olunca videoda yakın uçmak gerekiyor.oda sakıncalı, idare edecez bu şekilde.
Dediğin gibi torq t shirt sizden kopya çekmiş [emoji1] [emoji1].
Yeni canopy de pazartesi gelir inşallah. Resim paylaşırım gelince. [emoji106] [emoji106]

İlker Sönmez' Alıntı:
Paller geldi niye haber vermiyorsunuz :) Benim de bir takım 550 palim olacaktı orada :)
Ben haberin var sanıyordum ilker abi. [emoji1] [emoji1]

Mesut Sert' Alıntı:
Teşekkür ederim Mehmet abi.
Paller Zeal blade marka upgrade paller abi.
Malum sab firması nedense goblin 380 de malzemeden biraz çalmış. Kuyruk palleri plastik ti Carbon oldu. ana dişli plastik oda yakında cnc olacak. Ayrıca Servoların monte edildiği parçada CNC olacak abi. Hepsini yakında paylaşırım tekrardan.. :).
Ayrıca ilker abinin Speed nin küçük bir yavrusu olacak yakında. Canopy upgrade olacak. Bakalım artık.
Videoları ancak izleme fırsatım oldu. Uçan ve çeken arkadaşların ellerine sağlık :halay:

Video sonunda göremedim ama herhalde ucuş olarak yeni pal ile orjinal pal arasında bir fark yok, ki bence de olmaması lazım :laugh:

Diğer taraftan upgrade ne kadar gerekli bilemedim ama herhalde en önemlisi canopy upgrade olsa gerek. Var ise canopy linki, görmek isteriz, merak ettim doğrusu.

Yeni palin tek farkı uç kısımları düz olduğu için havada daha iyi tutunma sağlıyor abi.Normal Goblin 700 Competition ile speed pali gibi yani.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Yeni Canopy linki :http://www.fast-lad.co.uk/store/h0558-s_canomod_airbrush_canopy_yellow/orange-p-32016.html

Aynı şekilde kuyruk pali de orginalde plastikti ,onuda yine uyumlu olsun diye zeal plade carbon kuyruk pali ile upgrade ettim.

Ayrıca Main dişli plastikti ,kurulumdada çok hoşuma gitmemişti,esnek bir yapısı vardı,o yüzden onuda cnc olarak upgrade ettim.

Plastik Servo support ları da görüntü olsun diye cnc ye çevirdim :laugh:

(Resim Temsilidir.)

Servo hornlarını da bk servonun içinden çıkan horn aynı şeklilde ince geldiği için onu da SAB Heli Division Servo Arm Set ile upgrade ettim.

Resimler biraz düzensiz oldu Mehmet abi .Ama parçalar geldiğinde daha düzgün bir resimler zinciri oluştururum. :embarras: