Girizgah

İlgi Alanı
Uçak
Herkese merhaba, Samet ben 29 yaşındayım bir oğlum var, THY'de kabin memuru olarak çalışıyorum eskilerden olan ilgimi şimdi forum ile birlikte daha profesyonel bir seviyeye taşıma adına aranıza katıldım, aradığımı bulacağına inanıyorum.

Adınız / Soyadınız
Samet Acar
Nereden Katılıyorsunuz
İstanbul
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Yok
Samet Bey aramiza hoş geldiniz :):thumbup:

Bahsettiğiniz "eskilerden olan ilgimi" kısmını biraz daha detaylandırabilirseniz sevinirim, zira seçtiğiniz avatar fotoğrafı "ilginiz" konusunda merakımı uyandırdı :)

Helikopterciler savulun! Foruma avatarında PZL 24 fotoğrafı olan birisi eklendi, günleriniz sayılı! ;D:p:evil:

Samet Bey aramiza hoş geldiniz :):thumbup:

Bahsettiğiniz "eskilerden olan ilgimi" kısmını biraz daha detaylandırabilirseniz sevinirim, zira seçtiğiniz avatar fotoğrafı "ilginiz" konusunda merakımı uyandırdı :)

Helikopterciler savulun! Foruma avatarında PZL 24 fotoğrafı olan birisi eklendi, günleriniz sayılı! ;D:p:evil:
Hoşbulduk :) Ucustaydim yeni geldim eve anca gorebildim sorunuzu kusura bakmayın. Haklısınız PZL 24 bir tesadüf değil, benim ilgim turboprop lara dışarıdan daha mekanik, daha retro, hatta çelikten halatlarla rudder elevator kontrolü olan uçaklar, nasıl kısa ve öz anlatılır bilmiyorum ama bir Tayyare var bir de uçak ben Tayyareciyim?

Son düzenleme:
nasıl kısa ve öz anlatılır bilmiyorum

Kısa ve öz değil ama ben buna "uçakların hislerle tasarlandığı ve uçurulduğu" dönem diyorum :) uçakların uçak, pilotların pilot olduğu dönemler. Ne zaman ki pilotun eli ile kontrol yüzeyleri arasına bilgisayar soktular o zaman bu dönem bitti :)

Buarada ben bu İstanbul havacılık müzesindeki PZL24'e 4 Şubat 2007 tarihinde evlenme teklif ettim :evil: o da kabul etti ama müze yetkilileri izin vermedi kavuşamadık :lollol::lollol::lollol:

İşte o anın fotoğrafı:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

:evil:

Aramıza tekrar hoşgeldiniz :saygilar:

Vay demek bunu da yaptın Evren hocam. :lollol::lol: :heartxf:

Delidir ne yapsa yeridir ???

Aslında yaptığım şey ölçü almaktı :) elimde cetvel vs bir şey olmadan hazırlıksız gitmiştim müzeye, uçak üzerindeki perçinlerin başlarının çapını belirlemek için yapabileceğim en iyi şey ölçüsünü bildiğim başka bir nesneyi yanına koyup fotoğraflamaktı :)