Gecikmelide olsa merhaba

Oğuz Gün

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Heli
Ad Soyad : Oğuz Gün
Mesleği: Hem memur hem öğrenci :)
Ilgi alanim: Sadece ve sadece helikopter
Kullandigim modeller: Bu isin fanatigiyim her ne kadar 3d ye cesaret edememis olsamda tamamen ekonomik korku memuruz sonucta :embarras: Cogu modeli kullandim bazilarini siralamak isterim
1. Trex 450 sport ve pro su simdide dfc 3gx pro
2. Trex 500
3. Trex 600 esp
4. Trex 600 le nitro,
5. Trex 700 le nitro
Yaklasik 3 yildir bu hobiyle mesguldum. Yeni araba alinca butun modellerimi elimden cikardim. 1 yildir uzak kaldim. Ancak kanimiza bulastigindan ne kadar ayri kalabiliriz. Tesadduf bu siteye rastladim. Hemen 2. El bolumunden v922 aldim. Ilk micro helim bu arada. Umarim bununla okadar model gecti elimden invert yapamadim. Bunun sayesinde basaracagima inanaiyorum. Hemen araya bir tanede trex 450 dfc pro ayirdim. Simdilik butcem bu kadar oldugundan kumandasi yok bu nedenle 3 ay kadar v922 ile invert denemesi ve sim calismasi yapacagim. Kumanda alabildigim andada 450 ile inverte gecerim insallah. Bunlar haricinde gercekten cok kaliteli bir forum ortami ve kaliteli modetorlerimize tesekkur etmeyi borc bilirim. Gunlerdir forum sayfalarini okumaktan ancak kendimi tanitabiliyorum. Biraz uzun bir tanitma oldu ama model gecmisi sablonda olunca uzun uzun anlatma geregi duydum. Butun arkadaslarima saygilarimi sunarim.

Gecikmelide olsa merhaba

Hoşgeldiniz Oğuz bey, sizde benim gibi uçuşta değilde montajı geliştirmiş olanlardansınız galiba :) İlk inverte dönünce helikopter direkt aşağı düşecekmiş gibi gelir ama düşmüyor meret. Tabi pitch curve doğru ayarlanmışsa. Bana ve birçok arkadaşa çeşitli dengeleyici sistemler ilerlemede yardımcı olmuştur. Ama aramızda en çok ilerleyenler en cesaretli olanlar ve en çok model kıranlardır. Yeniden model almadan kırım maliyetleri açısından fikir sorun elimizden gelen yardımda bulunuruz.

Gecikmelide olsa merhaba

Aramıza ve forumumuza hosgeldiniz Oguz Bey :RCKolik:

Modelcilik uçuk mikrobu gibi, vücuda bir kere girince hayatta çıkmıyor. Bünye ne zaman zayıflasa hemen patlak veriyor :laugh: Inşallah kaldığınız yerden aynı zvek ve heyecan ile devam edirsiniz. ;)

Bu arada aslen Burdur'lu olduğum için, hemşehri de sayılırız sizinle :)

Gecikmelide olsa merhaba

Oğuz Bey , aramıza hoşgeldiniz , ne güzel , tecrübeli bir modelcisiniz aslında , mesafemiz de yakın sayılır.Buluşma günleri haberleşebilir, birbirimize destek olarak bu hobiyi ilelletebiliriz...... :saygilar:

Gecikmelide olsa merhaba

Oguz Bey hoşgeldiniz,

Modelcilik virüsünü bir kez vücuda nüfuz etti mi artık geri dönüşü yok. :laugh:

Umarım kaldığınız yerden keyifle devam edersiniz, keyifli forumlar. :saygilar:

Gecikmelide olsa merhaba

Tekrardan memnuniyet ve samimiyetimle böylesine sıcak ve kaliteli bir ortama hoşbulduk. Bütün iyi niyetleriniz için ayrıca teşekkür ederim. Modelcilikte dediğiniz gibi işin maddi kısmı hep aklıma geldiğinden genelde montaj ayar ve estetiği konusunda çok iyiyimdir. Belkide hatam hep büyük ve boyutu kadarda pahalı modeller kullanmamdan kaynaklı. Ama en baştada dediğim gibi bu forumdan bir arkadaştan v922 aldım. Belki abartılı olabilir ama evelsi gün 93 dolarlık yani 213 tl lik yedek parça sipariş ettim. Bu modelin hem ucuz hemde bol yedek parça sahip olmam sayesinde her türlü atraksiyonu denerim. Daha sonrada trex 450 de inşallah alan turu dışına çıkarım. Ayrıca yakın olmamıza sevindim. Buluşmalar olursa gelmeyi isterim. Hiç hayatımda gerçek modelcilerle yüzyüze görüşebilme şansım olmadı. Hep internet ortamında kaldı. Umarım bu güzide forum sayesinde gerçek ortamada taşıyabilmiş olacağım.